12/09/2023 12/09/2023 Θαύμα της Αγίας Ζώνης της Υπεραγίας Θεοτόκου (εκ της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου Αγίου Όρους) Ακολουθεί η μαρτυρία – επιστολή: Σεβαστοί Πατέρες την ευχή σας. Με το παρόν μήνυμα θέλω να σας ενημερώσω τα κάτωθι. Πριν τρεις και πλέον μήνες σας έστειλα μήνυμα για παράκληση προς την Παναγία μας την Παντάνασσα για ίαση ενός μικρού κοριτσιού που...
12 Σεπτεμβρίου, 2023 - 15:46
Τελευταία ενημέρωση: 12/09/2023 - 15:22

Θαύμα Αγίας Ζώνης: Αντί να πεθάνει, πλέον χαίρει άκρας υγείας

Διαδώστε:
Θαύμα Αγίας Ζώνης: Αντί να πεθάνει, πλέον χαίρει άκρας υγείας

Θαύμα της Αγίας Ζώνης της Υπεραγίας Θεοτόκου

(εκ της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου Αγίου Όρους)

Ακολουθεί η μαρτυρία – επιστολή:

Σεβαστοί Πατέρες την ευχή σας.

Με το παρόν μήνυμα θέλω να σας ενημερώσω τα κάτωθι.

Πριν τρεις και πλέον μήνες σας έστειλα μήνυμα για παράκληση προς την Παναγία μας την Παντάνασσα για ίαση ενός μικρού κοριτσιού που προσβλήθηκε από… και λόγω της εξαιρετικά δύσκολης της κατάστασης, μετεφέρθηκε εσπευσμένα στο εξωτερικό.

Απαντήσατε άμεσα στο μήνυμα μου και μου συστήσατε το παιδί να ζωστεί με την ζώνη της Παναγίας μας.

Πράγματι είχα ζώνες, που μου παραχωρήσατε κατά την τελευταία επίσκεψη μου στη Μονή σας το 2022 και εφοδίασα αμέσως την οικογένεια του παιδιού. Η οικογένεια την έστειλε στο εξωτερικό και ζώσανε το παιδί.

Με την βοήθεια της Παναγίας μας και παρά την εξαιρετικά δύσκολη κατάσταση του κοριτσιού, η υγεία του παρουσίασε θεαματική βελτίωση και σήμερα μετά από τρεις μήνες εξήλθε από την εντατική και τώρα μεταφέρθηκε σε μονάδα αποκατάστασης και φυσικοθεραπείας.

Οι γονείς και παππούδες του κοριτσιού αισθάνονται την ανάγκη με το παρόν μήνυμα να εκφράσουν τις ευχαριστίες τους προς την Παναγίας μας που εισάκουσε τις παρακλήσεις σας και τις δικές τους προσευχές και το παιδί τους αποθεραπεύτηκε πλήρως.

Με σεβασμό

Ι.Σ., Κύπρος

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων