05/12/2021 05/12/2021 Θαύμα της Αγίας Ζώνης της Υπεραγίας Θεοτόκου (εκ της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου Αγίου Όρους) Ακολουθεί η μαρτυρία – επιστολή: Με την επιστολή αυτή θέλουμε να εκφράσουμε την απέραντη ευγνωμοσύνη που νιώθουμε, καθώς και τις ευχαριστίες μας προς την Ιερά Μονή Βατοπαιδίου Αγίου Όρους για την θαυματουργό Ζώνη της Παναγίας που μας είχατε στείλει πριν...
05 Δεκεμβρίου, 2021 - 19:10
Τελευταία ενημέρωση: 05/12/2021 - 18:02

Θαύμα Αγίας Ζώνης: Αποκτήσαμε αυτό που ποθούσαμε για τόσα χρόνια

Διαδώστε:
Θαύμα Αγίας Ζώνης: Αποκτήσαμε αυτό που ποθούσαμε για τόσα χρόνια

Θαύμα της Αγίας Ζώνης της Υπεραγίας Θεοτόκου
(εκ της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου Αγίου Όρους)

Ακολουθεί η μαρτυρία – επιστολή:

Με την επιστολή αυτή θέλουμε να εκφράσουμε την απέραντη ευγνωμοσύνη που νιώθουμε, καθώς και τις ευχαριστίες μας προς την Ιερά Μονή Βατοπαιδίου Αγίου Όρους για την θαυματουργό Ζώνη της Παναγίας που μας είχατε στείλει πριν από 2 χρόνια.

Η θεία Χάρις από την Τιμία και Αγία Ζώνη της Παναγίας, την οποία εσείς έχετε την ευλογία να φυλάσσετε στην Μονή σας, βοήθησε και εμάς να αποκτήσουμε αυτό που πασχίζαμε και ποθούσαμε για πολλά χρόνια (έξι χρόνια γάμου και 5 αποβολές), ένα όμορφο κοριτσάκι στις 5 Σεπτεμβρίου 2014.

Άγιοι πατέρες σας ευχαριστούμε για τις προσευχές σας και που βοηθήσατε στο να μεγαλουργήσει ξανά η Χάρη της κάνοντας ακόμη ένα θαύμα.

Σας ευχαριστούμε
Σ.Κ. & Μ.Μ.
Θεσσαλονίκη, 5 Μαΐου 2015

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων