02/09/2021 02/09/2021 Θαύμα της Αγίας Ζώνης της Υπεραγίας Θεοτόκου (εκ της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου Αγίου Όρους) Ακολουθεί η μαρτυρία – επιστολή: Με μεγάλη χαρά θα ήθελα να σας αναφέρω ένα ευχάριστο γεγονός. Το θαύμα της Παναγίας μας, που έγινε σε ένα άτεκνο ζευγάρι. Στην κυρία Θ.Κ. οι γιατροί απέκλεισαν την πιθανότητα να αποκτήσει παιδί. Έτσι άρχισε...
02 Σεπτεμβρίου, 2021 - 13:14
Τελευταία ενημέρωση: 02/09/2021 - 12:32

Θαύμα Αγίας Ζώνης: “Αυτό τον τρόπο διάλεξε Εκείνη για να αποκτήσουν παιδί”

Διαδώστε:
Θαύμα Αγίας Ζώνης: “Αυτό τον τρόπο διάλεξε Εκείνη για να αποκτήσουν παιδί”

Θαύμα της Αγίας Ζώνης της Υπεραγίας Θεοτόκου
(εκ της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου Αγίου Όρους)

Ακολουθεί η μαρτυρία – επιστολή:

Με μεγάλη χαρά θα ήθελα να σας αναφέρω ένα ευχάριστο γεγονός. Το θαύμα της Παναγίας μας, που έγινε σε ένα άτεκνο ζευγάρι.

Στην κυρία Θ.Κ. οι γιατροί απέκλεισαν την πιθανότητα να αποκτήσει παιδί. Έτσι άρχισε με το σύζυγό της να ψάχνει για παιδί προς υιοθεσία. Εύρισκαν όμως πολλά εμπόδια. Ακούγοντας τον πόθο τους σκίρτησε η καρδιά μου και αμέσως σκέφτηκα την ευλογημένη Τιμία Ζώνη της Παναγίας μας που είχα. Την έδωσα και την φόρεσε 40 περίπου ημέρες.

Στις 5 Δεκεμβρίου του 2005 τηλεφωνεί στο σπίτι της κ. Θ. μια φίλη της και της λέει: «Μια πολύτεκνη οικογένεια σε λίγες ημέρες θα αποκτήσει κι’ άλλο μωρό, όμως δυσκολεύονται να το μεγαλώσουν. Θα ήθελες να το πάρεις;».

Τρελλάθηκε από χαρά η Θεοδώρα και ο σύζυγός της Δημήτριος. Δεν το πίστευαν.

Το παιδί γεννήθηκε στις… . Ένα πανέμορφο και υγιέστατο κοριτσάκι.

Πιστεύουν ότι είναι δώρο που τους χάρισε η Παναγία μας. Αυτό τον τρόπο διάλεξε Εκείνη για να αποκτήσουν παιδί. Ας είναι ευλογημένη!

Σας φιλώ τη δεξιά.

Ε.Τσ.

Λάρισα, 2 Απριλίου 2008

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων