10/10/2021 10/10/2021 Θαύμα της Αγίας Ζώνης της Υπεραγίας Θεοτόκου (εκ της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου Αγίου Όρους) Ακολουθεί η μαρτυρία – επιστολή: 2 Ιανουαρίου 2010 Ονομάζομαι Π.Ν. και ήλθα να προσκυνήσω την Παναγία μας στο Άγιον Όρος. Μιλώντας με κάποιον προσκυνητή θυμήθηκα ότι στην Ι. Μ. Βατοπαιδίου βρίσκεται η Ζώνη της Παναγίας μας και αποφάσισα να έρθω...
10 Οκτωβρίου, 2021 - 17:20
Τελευταία ενημέρωση: 10/10/2021 - 17:21

Θαύμα Αγίας Ζώνης: “Δεν μπορούσαμε να αποκτήσουμε παιδί”

Διαδώστε:
Θαύμα Αγίας Ζώνης: “Δεν μπορούσαμε να αποκτήσουμε παιδί”

Θαύμα της Αγίας Ζώνης της Υπεραγίας Θεοτόκου
(εκ της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου Αγίου Όρους)

Ακολουθεί η μαρτυρία – επιστολή:

2 Ιανουαρίου 2010

Ονομάζομαι Π.Ν. και ήλθα να προσκυνήσω την Παναγία μας στο Άγιον Όρος. Μιλώντας με κάποιον προσκυνητή θυμήθηκα ότι στην Ι. Μ. Βατοπαιδίου βρίσκεται η Ζώνη της Παναγίας μας και αποφάσισα να έρθω να την προσκυνήσω για το θαύμα που έκανε σε μένα και τη γυναίκα μου την Α.

Αν και παντρεμένοι από το 2003 δεν μπορούσαμε να αποκτήσουμε παιδί. Η μετέπειτα νονά του παιδιού μας Ε.Τ. μας έστειλε τις διαβασμένες πάνω στην Αγία Ζώνη κορδέλες. Φορώντας την η Α. μετά από λίγο καιρό έμεινε έγκυος και γέννησε με φυσιολογικό τοκετό το δίχρονο σήμερα αγοράκι μας.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων