31/07/2021 31/07/2021 Θαύμα της Αγίας Ζώνης της Υπεραγίας Θεοτόκου (εκ της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου Αγίου Όρους) Ακολουθεί η μαρτυρία – επιστολή: 8/1/2018 Αδελφέ μου πατέρα Π., Εύχομαι να είσαι καλά με τη Χάρη του Θεού! Πριν αναχωρησω από το Άγιο Όρος πήρα από τη Μονή 3 μπουκαλάκια με λάδι και κορδέλλα τα οποία είχαν αγιασθεί πάνω...
31 Ιουλίου, 2021 - 12:07
Τελευταία ενημέρωση: 31/07/2021 - 11:48

Θαύμα Αγίας Ζώνης: “Έκαμε 2 θαύματα συγχρόνως!”

Διαδώστε:
Θαύμα Αγίας Ζώνης: “Έκαμε 2 θαύματα συγχρόνως!”

Θαύμα της Αγίας Ζώνης της Υπεραγίας Θεοτόκου

(εκ της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου Αγίου Όρους)

Ακολουθεί η μαρτυρία – επιστολή:

8/1/2018

Αδελφέ μου πατέρα Π.,

Εύχομαι να είσαι καλά με τη Χάρη του Θεού!

Πριν αναχωρησω από το Άγιο Όρος πήρα από τη Μονή 3 μπουκαλάκια με λάδι και κορδέλλα τα οποία είχαν αγιασθεί πάνω στην Αγία Ζώνη της Παναγίας.

Το πρώτο το έδωσα στη θεία μου που μεγαλώνει μόνη της 4 εγγόνια και είναι μια οικογένεια βιοπαλαιστών, το δεύτερο στην αδελφή μου, τη Μ. που κατέβαλλε προσπάθειες να μείνει έγκυος και το τρίτο το κράτησα για μένα.

Όμως στο τέλος όταν έμαθα ότι ένας καλός φίλος είχε ασθενήσει με καρκίνο στο παχύ έντερο του το έδωσα με όλη μου την αγάπη!

Η αδελφή μου έστω και με εξωσωματική (2η προσπάθεια) κατάφερε να μείνει έγκυος, αλλά το μεγαλύτερο θαύμα έγινε με τον φίλο μου τον Αν. ο οποίος πριν από 2 μήνες όταν ο ιατρός του είδε το πρώτο MRI του είχε δώσει μόνο 20% πιθανότητες ενώ σήμερα του ανακοίνωσε μετά το δεύτερο MRI ότι σχεδόν είναι απόλυτα καθαρός!

Η Χάρη της Παναγίας σε όλο της το μεγαλείο, αδελφέ μου!

Κάποτε για μένα όλα αυτά ήταν γραφικά, παγανιστικά κ.ο.κ. Ευτυχώς η Παναγία με αξίωσε να δώ την αλήθεια και να βρώ το δρόμο μου.

Πίστευα από την αρχή ότι η Τιμία Ζώνη θα έκαμνε το θαύμα της. Έκαμε 2 θαύματα συγχρόνως!!!

Ευλογείτε!

Λ.Ο.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων