25/12/2021 25/12/2021 Θαύμα της Αγίας Ζώνης της Υπεραγίας Θεοτόκου (εκ της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου Αγίου Όρους) Ακολουθεί η μαρτυρία – επιστολή: 5 Σεπτεμβρίου 2021 Ιστορία της ιάσεως. Από το 2006 εμείς με τον άνδρα μου ονειρευόμασταν να έχουμε παιδί αλλά αυτό δεν γινόταν. Και έτσι μια μέρα μου είπε η γνωστή μου ότι σε μας φέρνουν την...
25 Δεκεμβρίου, 2021 - 14:30
Τελευταία ενημέρωση: 25/12/2021 - 14:22

Θαύμα Αγίας Ζώνης: «Έμεινα έγκυος μετά από 5 χρόνια ατεκνίας»

Διαδώστε:
Θαύμα Αγίας Ζώνης: «Έμεινα έγκυος μετά από 5 χρόνια ατεκνίας»

Θαύμα της Αγίας Ζώνης της Υπεραγίας Θεοτόκου
(εκ της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου Αγίου Όρους)

Ακολουθεί η μαρτυρία – επιστολή:

5 Σεπτεμβρίου 2021

Ιστορία της ιάσεως.

Από το 2006 εμείς με τον άνδρα μου ονειρευόμασταν να έχουμε παιδί αλλά αυτό δεν γινόταν. Και έτσι μια μέρα μου είπε η γνωστή μου ότι σε μας φέρνουν την Αγία Ζώνη.

Εγώ αποφάσισα ότι θα πάω να προσκυνήσω το ιερό αυτό κειμήλιο. Τόσο πολλά είχα ακούσει για την ίαση. Την λάρνακα με την Αγία Ζώνη έφεραν στην Σαμάρα.

Εμείς πήγαμε να προσκυνήσουμε στις 6 το πρωί και εκεί υπήρχε μεγάλη ουρά, πάρα πολύ μεγάλη ουρά. Εγώ όμως δεν έχανα το θάρρος μου, ήσυχα στεκόμουνα και περίμενα.

Όλη την ώρα αυτή προσευχόμουνα. Περιμέναμε την σειρά περίπου 6 ώρες και ξαφνικά βλέπω στην γωνία μια τρύπα – πέρασμα. Εγώ πήγα εκεί και, εσείς δεν θα το πιστέψετε, βγήκα ακριβώς μπροστά στην εκκλησία, δηλαδή με αυτό το πέρασμα εγώ ξεπέρασα όλη την ουρά. Εγώ τά ’χασα. Ξεπέρασα τα κάγκελα και είμαι ήδη στα τρία μέτρα από το ναό.

Πέρασαν 5 λεπτά και είμαι εκεί, μπροστά στο ιερό αυτό κειμήλιο. Αγόρασα τις εικόνες, κεριά. Όταν έφτασα να προσκυνήσω εγώ «χάθηκα» δηλαδή δεν θυμάμαι πώς προσκύνησα. Θυμάμαι μόνο όταν έφευγα από την εκκλησία μετά την προσκύνηση.

Βγήκα έξω με την αίσθηση ότι δεν προσκύνησα καλά και δεν παρακάλεσα σωστά. Έτσι και έφυγα για το σπίτι. Στο σπίτι μου είχα την ίδια αίσθηση αλλά σιγά-σιγά όλα πέρασαν.

Μετά από ένα μήνα, μπορεί και παραπάνω εγώ έμαθα ότι έμεινα έγκυος. Αυτό το θαύμα έγινα μετά από 5 χρόνια ατεκνίας.

Ο γιός μας γεννήθηκε το 2012, όλα είναι εν τάξει. Τώρα ο γιoς μας πάει 3η Δημοτικού.

Όλγα – Βιτάλιος POLUSHENKO,

Σαμάρα

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων