01/08/2021 01/08/2021 Θαύμα της Αγίας Ζώνης της Υπεραγίας Θεοτόκου (εκ της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου Αγίου Όρους) Ακολουθεί η μαρτυρία – επιστολή: Προσωπική υπόθεση: Μετά από τρεις αποτυχημένες εγκυμοσύνες (αποβολές) ένας φίλος ιερέας μου μίλησε για τη ζώνη της Παναγίας. Ήλθα το 2006 στη Μονή, έκανα προσευχή πήρα τη ζώνη και την έδωσα στη σύζυγό μου και...
01 Αυγούστου, 2021 - 12:00
Τελευταία ενημέρωση: 01/08/2021 - 11:37

Θαύμα Αγίας Ζώνης: “Έμεινε έγκυος μετά από τρεις αποβολές”

Διαδώστε:
Θαύμα Αγίας Ζώνης: “Έμεινε έγκυος μετά από τρεις αποβολές”

Θαύμα της Αγίας Ζώνης της Υπεραγίας Θεοτόκου

(εκ της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου Αγίου Όρους)

Ακολουθεί η μαρτυρία – επιστολή:

Προσωπική υπόθεση: Μετά από τρεις αποτυχημένες εγκυμοσύνες (αποβολές) ένας φίλος ιερέας μου μίλησε για τη ζώνη της Παναγίας. Ήλθα το 2006 στη Μονή, έκανα προσευχή πήρα τη ζώνη και την έδωσα στη σύζυγό μου και τον Ιούλιο του 2007 έμεινε έγκυος. Κάναμε ένα υγιέστατο αγοράκι και το ονομάσαμε Πέτρο-Παναγιώτη. Τώρα είναι πάλι έγκυος.

· Η σύζυγος του ιερέα που είπα παραπάνω είχε και αυτή δυσκολίες- αποτυχίες και με τη χρησιμοποίηση της ζώνης της Παναγίας έκανε δύο παιδιά και είναι έγκυος το τρίτο.

· Καθηγήτρια από την περιοχή της Τροιζηνίας έκανε τρία παιδιά φορώντας τη ζώνη πάντοτε. Ένοιωθε πολύ καλά και γεννούσε χωρίς πόνους.

· Οικογενειακή φίλη του ιερέα είχε δυσκολίες και χρόνια προσπαθούσε. Μόλις φόρεσε τη ζώνη έμεινε έγκυος.

· Επίσης υπάρχουν 3-4 περιπτώσεις, δεν γνωρίζω λεπτομέρειες, που με τη χρήση της ζώνης πέτυχαν εγκυμοσύνη.

Λ. Χρ.

Πόρος Τροιζηνίας

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων