09/10/2021 09/10/2021 Θαύμα της Αγίας Ζώνης της Υπεραγίας Θεοτόκου (εκ της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου Αγίου Όρους) Ακολουθεί η μαρτυρία – επιστολή: Την ευλογία σας. Σας γράφω για να σας διηγηθώ ένα θαύμα που έκανε σε μένα η ζώνη της Παναγίας. Συγκεκριμένα σε έναν τυχαίο υπέρηχο κοιλίας αποκαλύπτονται πολυπληθείς πολύποδες 7χιλ. στην χολή μου. Πρόκειται για καλοήθεις...
09 Οκτωβρίου, 2021 - 20:54
Τελευταία ενημέρωση: 09/10/2021 - 20:56

Θαύμα Αγίας Ζώνης: “Γίνεται χειρουργείο και γίνεται το θαύμα”

Διαδώστε:
Θαύμα Αγίας Ζώνης: “Γίνεται χειρουργείο και γίνεται το θαύμα”

Θαύμα της Αγίας Ζώνης της Υπεραγίας Θεοτόκου
(εκ της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου Αγίου Όρους)

Ακολουθεί η μαρτυρία – επιστολή:

Την ευλογία σας.

Σας γράφω για να σας διηγηθώ ένα θαύμα που έκανε σε μένα η ζώνη της Παναγίας. Συγκεκριμένα σε έναν τυχαίο υπέρηχο κοιλίας αποκαλύπτονται πολυπληθείς πολύποδες 7χιλ. στην χολή μου. Πρόκειται για καλοήθεις χοληστερινικούς πολύποδες που αφαιρείται όλη η χολή. Όταν το έμαθα φόρεσα αμέσως την ζώνη της Παναγίας και προσευχήθηκα να πάνε όλα καλά. Ήταν το πρώτο μου χειρουργείο. Το χειρουργείο ήταν σε 3 ημέρες. Φορούσα συνεχώς την Ζώνη. Γίνεται χειρουργείο και γίνεται το θαύμα. Οι γιατροί ανακαλύπτουν έκπληκτοι ότι δεν υπάρχουν πολύποδες αλλά 3 μικρές πέτρες κολλημένες στην χολή. Έμεινα έκπληκτος. Η Παναγία έκανε το θαύμα της. Την ευχαριστώ και την δοξολογώ για πάντα. Χαίρε νύμφη ανύμφευτε.

Δ.Στ.

11 Δεκεμβρίου 2015

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων