01/12/2021 01/12/2021 Θαύμα της Αγίας Ζώνης της Υπεραγίας Θεοτόκου (εκ της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου Αγίου Όρους) Ακολουθεί η μαρτυρία – επιστολή: Θεσσαλονίκη 20 Ιουλίου 2014 Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε εκ βάθους ψυχής που μας αποστείλατε ζωνάκι διαβασμένο στην Τιμία ζώνη της Παναγίας μας. Μετά από ανεπιτυχείς προσπάθειες σχεδόν δύο χρόνων για την απόκτηση παιδιού, φορώντας...
01 Δεκεμβρίου, 2021 - 19:12
Τελευταία ενημέρωση: 01/12/2021 - 23:07

Θαύμα Αγίας Ζώνης: «Η Παναγία μας έδωσε την ευλογία της σύλληψης»

Διαδώστε:
Θαύμα Αγίας Ζώνης: «Η Παναγία μας έδωσε την ευλογία της σύλληψης»

Θαύμα της Αγίας Ζώνης της Υπεραγίας Θεοτόκου

(εκ της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου Αγίου Όρους)

Ακολουθεί η μαρτυρία – επιστολή:

Θεσσαλονίκη 20 Ιουλίου 2014

Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε εκ βάθους ψυχής που μας αποστείλατε ζωνάκι διαβασμένο στην Τιμία ζώνη της Παναγίας μας. Μετά από ανεπιτυχείς προσπάθειες σχεδόν δύο χρόνων για την απόκτηση παιδιού, φορώντας τη Ζώνη σε διάστημα μικρότερο του ενός μήνα, η Παναγία έκανε το θαύμα της και μας έδωσε την ευλογία της σύλληψης. Τώρα εξίμιση μηνών έγκυος, ελπίζουμε και προσευχόμαστε σε μια τελειόμηνη εγκυμοσύνη και περιμένουμε να υποδεχτούμε το «παιδί της Παναγίας». Σας ευχαριστούμε για τις προσευχές και το θεάρεστο έργο σας.

Η Παναγία να σας έχει καλά και να είναι δίπλα σας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων