01/10/2022 01/10/2022 Θαύμα της Αγίας Ζώνης της Υπεραγίας Θεοτόκου (εκ της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου Αγίου Όρους) Ακολουθεί η μαρτυρία – επιστολή: Χαίρετε! Φοράω την κορδέλα, για να θεραπευθώ από ινομύωμα της μήτρας. Το ινομύωμα μειώθηκε στο μισό αλλά ακόμα δεν εξαφανίστηκε τελείως. Ειλικρινά πιστεύω στη βοήθεια της Παναγίας. Έχω και παράδειγμα την θεραπεία της γνωστής μου....
01 Οκτωβρίου, 2022 - 18:21
Τελευταία ενημέρωση: 01/10/2022 - 18:33

Θαύμα Αγίας Ζώνης: Η Παναγία μας έβαλε το χέρι της

Διαδώστε:
Θαύμα Αγίας Ζώνης: Η Παναγία μας έβαλε το χέρι της

Θαύμα της Αγίας Ζώνης της Υπεραγίας Θεοτόκου
(εκ της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου Αγίου Όρους)

Ακολουθεί η μαρτυρία – επιστολή:

Χαίρετε!

Φοράω την κορδέλα, για να θεραπευθώ από ινομύωμα της μήτρας. Το ινομύωμα μειώθηκε στο μισό αλλά ακόμα δεν εξαφανίστηκε τελείως.

Ειλικρινά πιστεύω στη βοήθεια της Παναγίας. Έχω και παράδειγμα την θεραπεία της γνωστής μου. Θα σας γράψω την ιστορία της.

Τη Λ. βασάνιζαν οι πονοκέφαλοι. Οι γιατροί διέγνωσαν όγκο του εγκεφάλου και όρισαν την εγχείρηση. Εμείς μένουμε στο Νίζνι Νόβγκοροντ. Τα παιδιά της Λ. μάζεψαν χρήματα για να γίνει η εγχείρηση στη Μόσχα. Κλείσαμε ραντεβού για την εγχείρηση και αγοράσαμε εισιτήρια για το τραίνο. Την παραμονή της αναχώρησής μας, είχα δώσει στη Λ. μια κορδέλα, που είχα. Η Λ. πριν ξεκινήσουμε για τη Μόσχα, φόρεσε την κορδέλα. Προσευχόταν, όσο μπορούσε, στο δρόμο.

Την παραμονή ακριβώς της επέμβασης στη Μόσχα, της έκαναν μαγνητική. Ο όγκος είχε εξαφανιστεί.

Όλοι πιστεύουμε ότι η Αγία Ζώνη και η ειλικρινής πίστη στη βοήθεια της Παναγίας απάλλαξαν τη Λ. μας από την αρρώστια.

Μετά τιμής,

Μ.G.

Νίζνι Νόβγκοροντ, Ρωσία

21 Μαρτίου 2016

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων