19/12/2021 19/12/2021 Θαύμα της Αγίας Ζώνης της Υπεραγίας Θεοτόκου (εκ της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου Αγίου Όρους) Ακολουθεί η μαρτυρία – επιστολή: Στις 7 Ιουνίου 2013 φέραμε στον κόσμο ένα κοριτσάκι. Τον πρώτο μήνα της ζωής της, ανακαλύψαμε πως έχει πολλά προβλήματα στα νεφρά της και στο ουροποιητικό σύστημα και κρίθηκε αναγκαίο να κάνει 6 χειρουργικές επαμβάσεις...
19 Δεκεμβρίου, 2021 - 22:00
Τελευταία ενημέρωση: 19/12/2021 - 20:44

Θαύμα Αγίας Ζώνης: Η Παναγία μας έβαλε το χέρι της

Διαδώστε:
Θαύμα Αγίας Ζώνης: Η Παναγία μας έβαλε το χέρι της

Θαύμα της Αγίας Ζώνης της Υπεραγίας Θεοτόκου
(εκ της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου Αγίου Όρους)
Ακολουθεί η μαρτυρία – επιστολή:

Στις 7 Ιουνίου 2013 φέραμε στον κόσμο ένα κοριτσάκι. Τον πρώτο μήνα της ζωής της, ανακαλύψαμε πως έχει πολλά προβλήματα στα νεφρά της και στο ουροποιητικό σύστημα και κρίθηκε αναγκαίο να κάνει 6 χειρουργικές επαμβάσεις σε ηλικία μόλις 49 ημερών.
Εφόσον πραγματοποιήθηκαν οι επεμβάσεις χρειάστηκε να νοσηλευτεί για περίπου 3 μήνες. Σ’ αυτό το χρονικό διάστημα το παιδί κινδύνευσε να χάσει τη ζωή του 3 φορές. Αλλάξαμε αρκετές ιδιωτικές κλινικές και τελικά καταλήξαμε σε κρατικό νοσοκομείο όπου και την ανέλαβε ένας χειρουργός, πραγματικός άνθρωπος, ο οποίος πριν το τελευταίο χειρουργείο μας είπε «όσο εγώ θα χειρουργώ το παιδί σας, εσείς θα προσεύχεσθε στην Παναγία να με φωτίσει να κάνω το καλύτερο για το παιδί σας και με την βοήθειά της όλα θα πάνε καλά».
Δεν σταματήσαμε τις προσευχές μας στην Μεγαλόχαρη ούτε λεπτό, καθ’ όλη τη διάρκεια της νοσηλείας της. Ο καιρός περνούσε και εμείς ήμασταν ακόμα εκεί και ελπίζαμε να βάλει το χέρι της.
Ρωτούσαμε καθημερινά το γιατρό πότε πίστευε πως θα πηγαίναμε στο σπίτι μας, και μας έλεγε όταν σταματήσουν οι παροχετεύσεις που είχε το παιδί να βγάζουν υγρά. Μετά από μερικές ημέρες ήρθε η μητέρα μου να μας επισκευθεί στο νοσοκομείο και μας έφερε τη Ζώνη της Παναγίας. Την έδεσα λοιπόν γύρω από την μέση του μωρού, κοντά στις παροχετεύσεις, και συνέχισα να προσεύχομαι στην Μεγαλόχαρη να βοηθήσει το μωρό μας. Σε λιγότερο από δύο ημέρες ήμασταν στο σπίτι μας μαζί με την μικρή μας.
Η Παναγία μας τελικά έβαλε το χέρι της και έκανε το θαύμα της καθώς και ο Άγιος Ν. και έτσι η μικρή μας Ν. χαίρει άκρας υγείας.

Με εκτίμηση
Δ.Μπ. & Θ.Γκ.
Θεσσαλονίκη, Νοέμβριος 2015

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων