22/09/2021 22/09/2021 Θαύμα της Αγίας Ζώνης της Υπεραγίας Θεοτόκου (εκ της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου Αγίου Όρους) Ακολουθεί η μαρτυρία – επιστολή: Άλλο ένα θαύμα από τα εκατομμύρια των εκατομμυρίων της Αγίας Ζώνης της Παναγίας μας, αυτήν την φορά στην οικογένειά μας. Στις 17 Μαρτίου 2014 επισκέφθηκα κάποιο Γέροντα στο κελλί του στις Καρυές. Σε κάποια στιγμή...
22 Σεπτεμβρίου, 2021 - 12:04
Τελευταία ενημέρωση: 22/09/2021 - 11:18

Θαύμα Αγίας Ζώνης: “Ήρθε στον κόσμο το δώρο της Παναγίας μας”

Διαδώστε:
Θαύμα Αγίας Ζώνης: “Ήρθε στον κόσμο το δώρο της Παναγίας μας”

Θαύμα της Αγίας Ζώνης της Υπεραγίας Θεοτόκου
(εκ της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου Αγίου Όρους)

Ακολουθεί η μαρτυρία – επιστολή:

Άλλο ένα θαύμα από τα εκατομμύρια των εκατομμυρίων της Αγίας Ζώνης της Παναγίας μας, αυτήν την φορά στην οικογένειά μας.

Στις 17 Μαρτίου 2014 επισκέφθηκα κάποιο Γέροντα στο κελλί του στις Καρυές. Σε κάποια στιγμή της συζήτησής μας με τον Γέροντα του είπα ότι σχεδόν 4 χρόνια με την σύζυγό μου προσπαθούμε να αποκτήσουμε παιδί αλλά δεν έχουμε κάτι θετικό μέχρις στιγμής, ενώ όλες οι εξετάσεις που έχουμε κάνει είναι καλές. Τον ρώτησα, λοιπόν, τί να κάνω; Η απάντηση που πήρα ήταν η εξής: «Να πάς στην Μονή Βατοπαιδίου και να πάρεις την ευλογία της Αγίας Ζώνης της Παναγίας». Την Τρίτη 18 Νοεμβρίου 2014 αξιώθηκα και επισκέφθηκα την Αγία σας Μονή Βατοπαιδίου. Το απόγευμα της Τρίτης, την ώρα που βγάζετε την Αγία Ζώνη και τα Άγια Λείψανα των Αγίων για να τα προσκυνήσουμε οι επισκέπτες, ζήτησα και μου έδωσε κάποιος μοναχός την κορδελίτσα, η οποία είναι διαβασμένη πάνω στην Αγία Ζώνη. Την μεθεπόμενη μέρα που επέστρεψα στο σπίτι μου έδωσα την κορδελίτσα στην σύζυγό μου και την φόρεσε γύρω από την μέση της για 3 ημέρες. Μετά από αυτές τις 3 ημέρες ήρθαμε σε επαφή κατά το ανθρώπινο και αυτό που περιμέναμε για χρόνια ήρθε. Η σύζυγός μου έμεινε έγκυος χάρις στην Αγία Ζώνη. Κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης όλα πήγαν πολύ καλά και στις 16 Αυγούστου 2015, στις 22.30 ήρθε στον κόσμο το δώρο της Παναγίας μας, ένα υγιέστατο αγοράκι. Στις 28 Φεβρουαρίου 2016 κάναμε την βάπτιση του μικρού μας στον Ι.Ν. Κοιμήσεως της Θεοτόκου στη Νάουσα Ημαθίας, όπου του δώσαμε το όνομα Χρήστος. Να συμπληρώσω ότι σ’ αυτόν τον Ναό υπάρχει η Θαυματουργή εικόνα της Παναγίας της Παντάνασσας.

Μέσα από τα βάθη της ψυχής μου, με μεγάλη συγκίνηση και βαθιά ευγνωμοσύνη προς την Υπεραγία Θεοτόκο, τον Γέροντα αυτό αλλά και προς την Ιερά Μεγίστη Μονή Βατοπαιδίου, θέλω να σας ευχαριστήσω για τους αγώνες που δίνετε καθημερινά για όλους εμάς, για την Ορθοδοξία αλλά και για ολόκληρη την ανθρωπότητα. Και φυσικά να σας ευχαριστήσω για την άψογη φιλοξενία που παρέχετε σε τόσο κόσμο καθημερινά, την οποία βίωσα και προσωπικά στην τότε επίσκεψή μου.

Θέλω να σας παρακαλέσω να εύχεσθε για τον μικρό μας Χρήστο και για εμάς τους γονείς του. Ζητώ να με συγχωρέσετε που δεν αξιώθηκα να σας επισκεφθώ ξανά στην Αγία σας Μονή, και για τον λόγο αυτό στέλνω αυτό το γράμμα λίγο καθυστερημένα.

Θ. & Α.Κ.

Νάουσα Ημαθίας, Νοέμβριος 2016

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων