09/09/2021 09/09/2021 Θαύμα της Αγίας Ζώνης της Υπεραγίας Θεοτόκου (εκ της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου Αγίου Όρους) Ακολουθεί η μαρτυρία – επιστολή: Ονομάζομαι Τ.Μ. και μένω στην Κόρινθο. Μαζί με την σύζυγό μου Μ. είχαμε κάνει πολλές προσπάθειες τα 2 πρώτα χρόνια του γάμου μας για να αποκτήσουμε το πρώτο μας παιδί. Εν τούτοις αντιμετωπίσαμε πολλές δυσκολίες...
09 Σεπτεμβρίου, 2021 - 13:10
Τελευταία ενημέρωση: 09/09/2021 - 12:59

Θαύμα Αγίας Ζώνης: “Τα αποτελέσματα για την εγκυμοσύνη ήταν θετικά”

Διαδώστε:
Θαύμα Αγίας Ζώνης: “Τα αποτελέσματα για την εγκυμοσύνη ήταν θετικά”

Θαύμα της Αγίας Ζώνης της Υπεραγίας Θεοτόκου
(εκ της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου Αγίου Όρους)

Ακολουθεί η μαρτυρία – επιστολή:

Ονομάζομαι Τ.Μ. και μένω στην Κόρινθο. Μαζί με την σύζυγό μου Μ. είχαμε κάνει πολλές προσπάθειες τα 2 πρώτα χρόνια του γάμου μας για να αποκτήσουμε το πρώτο μας παιδί. Εν τούτοις αντιμετωπίσαμε πολλές δυσκολίες και είχαμε χάσει τις ελπίδες μας. Τότε, έκανα την πρώτη μου επίσκεψη στο Άγιον Όρος και με πολύ πόνο προσευχήθηκα στην Παναγία μας ώστε να μας χαρίσει το πολυπόθητο παιδί. Στη Μονή Βατοπαιδίου, μας έδωσαν και την ευλογημένη κορδέλα της Αγίας Ζώνης, την οποία όταν επέστρεψα στο σπίτι, έδωσα στη σύζυγό μου και φόρεσε την κορδέλα. Το ίδιο έκανα κι εγώ. Και μετά από δέκα μέρες μόνον πήραμε τα αποτέλεσματα για την εγκυμοσύνη θετικά! Πραγματικά η χαρά που γευθήκαμε ήταν πολύ μεγάλη. Δοξάζουμε την Παναγία μας για το δώρο που μας έστειλε αλλά και ευχαριστούμε τους πατέρες της Μονής Βατοπαιδίου για την κορδέλα της Παναγίας μας που με τόση αγάπη μας έδωσαν.

Τ. & Μ.Μ.

Κόρινθος, 14 Ιανουαρίου 2017

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων