01/09/2021 01/09/2021 Θαύμα της Αγίας Ζώνης της Υπεραγίας Θεοτόκου (εκ της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου Αγίου Όρους) Ακολουθεί η μαρτυρία – επιστολή: Προς Πανοσιολογιώτατο Άγιο Καθηγούμενο Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου Σεβαστέ μου Γέροντα. Η Χάρη της Θεομητορικής Αγίας Ζώνης όπως αυτή ενήργησε στην οικογένειά μου, είναι η αφορμή που με οδήγησε να σας στείλω την παρούσα επιστολή....
01 Σεπτεμβρίου, 2021 - 9:20
Τελευταία ενημέρωση: 01/09/2021 - 9:26

Θαύμα Αγίας Ζώνης: “Την επομένη μέρα ως εκ θαύματος οι πόνοι είχαν εξαφανισθεί”

Διαδώστε:
Θαύμα Αγίας Ζώνης: “Την επομένη μέρα ως εκ θαύματος οι πόνοι είχαν εξαφανισθεί”

Θαύμα της Αγίας Ζώνης της Υπεραγίας Θεοτόκου
(εκ της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου Αγίου Όρους)

Ακολουθεί η μαρτυρία – επιστολή:

Προς Πανοσιολογιώτατο Άγιο Καθηγούμενο Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου

Σεβαστέ μου Γέροντα. Η Χάρη της Θεομητορικής Αγίας Ζώνης όπως αυτή ενήργησε στην οικογένειά μου, είναι η αφορμή που με οδήγησε να σας στείλω την παρούσα επιστολή. Κατά την πρόσφατη παρουσία της Αγίας Ζώνης στην Αθήνα την 11η Νοεμβρίου 2017, είχα την τιμή και ευλογία να την προσκυνήσω με την σύζυγό μου. Λαμβάνοντας ως ευλογία την αγιασμένη κορδέλα της, επιστρέψαμε σπίτι μας όπου η σύζυγος μου την πρόσφερε στην μητέρα της (Π.Ν.) προτρέποντάς την, να σταυρώσει μ’ αυτη και να την τοποθετήσει στον μηρό της, από τον οποίο ταλαιπωρούνταν από καιρό με έντονους πόνους. Πράγματι η μητέρα της συζύγου μου, σταύρωσε με την κορδέλα το πάσχον μέρος του σώματός της, και δένοντάς το πάνω της, αποκοιμήθηκε. Την επόμενη μέρα, ως εκ θαύματος οι πόνοι με την Χάρη της Υπεραγίας Θεοτόκου είχαν εξαφανισθεί εντελώς και έκτοτε δεν επανήλθαν ποτέ. Καταθέτοντας το ανωτέρω γεγονός επιθυμώ να εκφράσω τις ευχαριστίες και δοξολογίες της οικογένειας μου προς την Υπεραγία Θεοτόκο, αλλά και προς το πρόσωπό σας, διότι φυλάττετε ως ατίμητο θησαυρό την Θεομητορική Αγία Ζώνη στην Μονή σας. Η Παναγία να σας δίνει δύναμη στο έργο σας. Την ευχή σας.

Κ.Σπ.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων