10/01/2022 10/01/2022 Θαύμα της Αγίας Ζώνης της Υπεραγίας Θεοτόκου (εκ της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου Αγίου Όρους) Ακολουθεί η μαρτυρία – επιστολή: Ονομάζομαι Γ. και έχω γεννηθεί με δισχιδή ράχη, μια σπάνια περίπτωση δυσμορφίας του νωτιαίου μυελού που σχεδόν πάντα προκαλεί παράλυση σε πόδια, χέρια ακόμα και σε νόηση, ανάλογα σε ποιο ύψος βρίσκεται η δυσμορφία αυτή....
10 Ιανουαρίου, 2022 - 12:45
Τελευταία ενημέρωση: 10/01/2022 - 12:46

Τι είπε γυναίκα μετά από θαύμα της Αγίας Ζώνης;

Διαδώστε:
Τι είπε γυναίκα μετά από θαύμα της Αγίας Ζώνης;

Θαύμα της Αγίας Ζώνης της Υπεραγίας Θεοτόκου

(εκ της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου Αγίου Όρους)

Ακολουθεί η μαρτυρία – επιστολή:

Ονομάζομαι Γ. και έχω γεννηθεί με δισχιδή ράχη, μια σπάνια περίπτωση δυσμορφίας του νωτιαίου μυελού που σχεδόν πάντα προκαλεί παράλυση σε πόδια, χέρια ακόμα και σε νόηση, ανάλογα σε ποιο ύψος βρίσκεται η δυσμορφία αυτή.

Δόξα τώ Θεώ δεν έχω καμία παράλυση απλά κατά καιρούς μου προκαλεί πόνους στην μέση όπου και έχω κάνει ένα χειρουργείο. Οι γιατροί ήταν πάντα επιφυλακτικοί για το μέλλον και για την περίπτωση που θα έμενα έγκυος. Πριν λίγους μήνες έμεινα έγκυος και όταν το έμαθε ένας οικογενειακός μας φίλος, ο οποίος επισκέπτεται την Μονή σας, μου έφερε ένα κορδόνι και λαδάκι από την Αγία Ζώνη.

Το φόρεσα σε όλη την διάρκεια της εγκυμοσύνης, δεν αντιμετώπισα κανένα πρόβλημα με την μέση μου και γέννησα με καισαρική τομή ένα υγιέστατο αγοράκι. Ενώ όλοι φοβόντουσαν για την μέση μου με το βάρος και την αλλαγή του σώματος ακόμα και για τυχόν παραλύσεις έστω και προσωρινές, τελικά με την βοήθεια του Θεού και της Παναγίας δεν αντιμετώπισα στιγμή κανένα πρόβλημα!

Σας ευχαριστούμε πολύ για το έργο σας και τις προσευχές σας!

Γ.Θ.

21 Ιανουαρίου 2016

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων