17/08/2021 17/08/2021 Ακολουθεί απόσπασμα επιστολής από πρόσωπα τα οποία έλαβαν κορδέλα ευλογημένη στην Αγία Ζώνη της Παναγίας μας:  Για πολύ καιρό δεν μπορούσα να βρώ γυναίκα για να παντρευτώ. Το 2001 ο πνευματικός μου μου είπε. «Να προσεύχεσαι». Προσευχόμουν για να μου στείλει ο Κύριος μια καλή ορθόδοξη γυναίκα. Σε τρία χρόνια όταν συγκέντρωνα προσωπικό για την...
17 Αυγούστου, 2021 - 19:45
Τελευταία ενημέρωση: 17/08/2021 - 18:58

“Τώρα μεγαλώνουμε το γιό μας που είναι οκτώ μηνών”

Διαδώστε:
“Τώρα μεγαλώνουμε το γιό μας που είναι οκτώ μηνών”

Ακολουθεί απόσπασμα επιστολής από πρόσωπα τα οποία έλαβαν κορδέλα ευλογημένη στην Αγία Ζώνη της Παναγίας μας: 

Για πολύ καιρό δεν μπορούσα να βρώ γυναίκα για να παντρευτώ. Το 2001 ο πνευματικός μου μου είπε. «Να προσεύχεσαι». Προσευχόμουν για να μου στείλει ο Κύριος μια καλή ορθόδοξη γυναίκα. Σε τρία χρόνια όταν συγκέντρωνα προσωπικό για την υπηρεσία μου ήρθε μια γυναίκα. Μιλήσαμε, έγραψα το τηλέφωνό της και τελικά σε εφτά μήνες παντρευτήκαμε.

Περνούσε ο χρόνος αλλά δεν είχαμε παιδιά. Περάσαμε κάθε είδους ιατρικές εξετάσεις. Εγώ και η σύζυγός μου είμαστε απολύτως εντάξει, αλλά παιδιά δεν είχαμε. Στα τέλη του 2006 ένας γνωστός μου επισκέφθηκε στο Άγιον Όρος τη Μονή του Βατοπαιδίου και μας έφερε μια κορδέλα της Τιμίας Ζώνης της Παναγίας. Έγινε αυτό μια εβδομάδα πριν αρχίσει η νηστεία των Χριστουγέννων. Νηστέψαμε, φορέσαμε τη κορδέλα, μια εγώ και μια η σύζυγός μου, προσευχηθήκαμε και σε ένα μήνα μάθαμε ότι η σύζυγός μου είναι έγκυος.

Τώρα μεγαλώνουμε το γιό μας που είναι οκτώ μηνών. Γεννήθηκε την ημέρα της εορτής του Αγίου Νικολάου Νιζιογκορόσκυ και του Αγίου μεγαλομάρτυρος Παντελεήμονος. Τον ονομάσαμε Νικόλαο. Τώρα προσευχόμαστε για να μας δώσει και άλλα παιδιά ο Θεός.

Το πιο σπουδαίο που κατάλαβα είναι ότι η Θεοτόκος και ο Σωτήρας μας ποτέ δεν θα μας εγκαταλείψουν αν εμείς τους επικαλούμαστε. Η Παναγία με αυτά τα θαύματα με κατεύθυνε στο Άγιον Όρος στη Μονή Βατοπαιδίου για να προσευχηθώ σ’ αυτή τη Μονή.

Δούλος του Θεού

Αρκάδιος

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων