09/05/2021 09/05/2021 Ακολουθεί απόσπασμα επιστολής από πρόσωπα τα οποία έλαβαν κορδέλα ευλογημένη στην Αγία Ζώνη της Παναγίας μας: Ευλογείτε, Είμαστε μια ομάδα που ερχόμαστε κάθε χρόνο στο Άγιον Όρος και στο μοναστήρι. Φέτος ήρθαμε στις 8 Ιανουαρίου 2017 και φεύγοντας πήραμε κορδέλες της Παναγίας. Όταν ήρθαμε στη Ρόδο ένας από την ομάδα, ο Γ.Κ. -ήρθε για πρώτη...
09 Μαΐου, 2021 - 13:19
Τελευταία ενημέρωση: 09/05/2021 - 12:50

«Tότε αποκάλυψε ότι φοράει τη Ζώνη της Παναγίας»

Διαδώστε:
«Tότε αποκάλυψε ότι φοράει τη Ζώνη της Παναγίας»

Ακολουθεί απόσπασμα επιστολής από πρόσωπα τα οποία έλαβαν κορδέλα ευλογημένη στην Αγία Ζώνη της Παναγίας μας:

Ευλογείτε,

Είμαστε μια ομάδα που ερχόμαστε κάθε χρόνο στο Άγιον Όρος και στο μοναστήρι. Φέτος ήρθαμε στις 8 Ιανουαρίου 2017 και φεύγοντας πήραμε κορδέλες της Παναγίας.

Όταν ήρθαμε στη Ρόδο ένας από την ομάδα, ο Γ.Κ. -ήρθε για πρώτη φορά στο Άγιο Όρος- είδε ένα φίλο του που πάσχει χρόνια από καρκίνο στην ουροδόχο κύστη, του έδωσε κορδέλα να φορέσει και του είπε «μήν στενοχωριέσαι» ήμουνα στο Άγιο Όρος σου άναψα κεράκι στην Παναγία και σου έφερα και κορδέλα.

Πριν είχε πάει στον γιατρό και του είπε ο γιατρός ότι μετά από 17 εγκρίσεις δεν πάει άλλο και θέλει αφαίρεση. Του έδωσε 20 ημέρες για να οργανώσει το ταξίδι (να βρεί εισιτήρια, ξενοδοχεία).

Πήγε ξανά στον γιατρό για τις τελευταίες οδηγίες. Με το που φτάνει, λέει η νοσοκόμα, «βγήκαν οι βιοψίες». Ο γιατρός στενοχωρήθηκε πώς θα του το πεί γιατί ήταν και φίλοι και μόλις ανοίγει το φάκελο του λέει: Βαγγέλη γίνονται και θαύματα!!! Άλλα είδα πριν 20 μέρες και τώρα είσαι εντελώς καθαρός.

Τότε αποκάλυψε ότι εδώ και 2 μέρες φοράει τη ζώνη της Παναγίας.

Προσκυνητές από τη Ρόδο

Ρόδος 13 Δεκεμβρίου 2017

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων