28/03/2021 28/03/2021 Ακολουθούν επτά θαύματα που συνέβησαν στο Κράσνοε Σέλο της Μόσχας στα οποία οι πιστοί είχαν προσευχηθεί στην Εικόνα της Παναγίας “Παντανάσσης”. 1. Στη Στσέρμπα Γαλίνα του Κωνσταντίνου, που γεννήθηκε το 1937 στη Μόσχα, οι γιατροί διέγνωσαν καρκινικούς πολύποδες με μεταστάσεις. Άρχισε να προσεύχεται στην εικόνα της «Παντανάσσης». Εγχειρίστηκε. Πέρασαν από τότε 9 χρόνια. Αισθάνεται πάρα...
28 Μαρτίου, 2021 - 10:46
Τελευταία ενημέρωση: 28/03/2021 - 10:50

Θαύματα Παναγίας Παντανάσσης στη Μόσχα

Διαδώστε:
Θαύματα Παναγίας Παντανάσσης στη Μόσχα

Ακολουθούν επτά θαύματα που συνέβησαν στο Κράσνοε Σέλο της Μόσχας στα οποία οι πιστοί είχαν προσευχηθεί στην Εικόνα της Παναγίας “Παντανάσσης”.

1. Στη Στσέρμπα Γαλίνα του Κωνσταντίνου, που γεννήθηκε το 1937 στη Μόσχα, οι γιατροί διέγνωσαν καρκινικούς πολύποδες με μεταστάσεις. Άρχισε να προσεύχεται στην εικόνα της «Παντανάσσης». Εγχειρίστηκε. Πέρασαν από τότε 9 χρόνια. Αισθάνεται πάρα πολύ καλά χωρίς καμιά ενόχληση. Μερικοί ασθενείς που βρίσκονταν μαζί της στο νοσοκομείο πέθαναν στη διάρκεια ενός χρόνου μετά την ίδια εγχείρηση.

2. Στη Ναταλία από το Ζελενογκράντ διαγνώσθηκε καρκίνος του θυρεοειδούς αδένα τρίτου βαθμού. Μετά από εγχείριση ακολούθησαν συνεχείς μεταστάσεις. Άρχισε να προσεύχεται και να αλείφεται με λάδι ευλογημένο που διδόταν μετά την παράκληση της «Παντανάσσης». Μετά την εξέταση του θυρεοειδή αδένα δεν βρήκαν ίχνος καρκίνου.

3. Η Λεμπέδεβα Βαλεντίνα από τη Μόσχα έπασχε από καρκίνο του μαστού. Άρχισε να διαβάζει τους Χαιρετισμούς της Παναγίας και να παρακολουθεί την παράκληση της «Παντανάσσης» στο ναό. Άλειφε μετά με το λάδι από το κανδήλι το στήθος της. Στην επανεξέταση δεν βρήκαν ίχνη καρκίνου και δεν έγινε χειρουργική επέμβαση.

4. Στη Τραντίνα Βαλεντίνα που κατοικεί στη Μόσχα, (πάροδος Ζέλιεβ, σπίτι 3, δωμ. 153) μετά από διάγνωση καρκίνου έγινε έγχείρηση. Ακολούθησαν μεταστάσεις. Τότε άρχισε να προσεύχεται στην «Παντάνασσα» και να αλείφεται με το ευλογημένο λάδι στην παράκληση. Στην επανεξέταση καρκινικοί όγκοι δεν βρέθηκαν. Τώρα αισθάνεται καλά.

5. Η Κούρκινα Ειρήνη, γιατρός στη Μόσχα, έπαθε δυνατή αιμορραγία από άγνωστη αιτία. Εγχειρίστηκε. Άρχισε να διαβάζει τους Χαιρετισμούς της «Παντανάσσης». Μετά από είκοσι ημέρες έγινε καλά.

6. Στη μητέρα της Όλγας, από τη Μόσχα βρήκαν καρκίνο του εγκεφάλου. Μπήκε στο νοσοκομείο. Για ένα ολόκληρο μήνα είχε χάσει τις αισθήσεις της. Αρχίσαμε να διαβάζουμε τους Χαιρετισμούς της «Παντανάσσης» και να πηγαίνουμε στην παράκληση στο ναό, στη θαυματουργό εικόνα της. Με το ευλογημένο λάδι μετά την παράκληση αλείφαμε το κεφάλι της. Η μάνα συνήλθε και έγινε καλά. Οι γιατροι έμειναν έκπληκτοι. Δεν είχαν δεί κάτι τέτοιο έως τότε.

7. Η Ειρήνη από τη Μόσχα έπασχε από κήλη στηθικού σπονδύλου. «Η θεραπεία δεν με ανακούφισε. Στη διάρκεια ενός χρόνου πήγαινα στη δουλειά μου με πόνους. Άρχισα να διαβάζω τους Χαιρετισμούς της Παντανάσσης. Διάβαζα για πενήντα ημέρες. Στη διάρκεια της παρακλήσεως στο ναό μπροστά στη θαυματουργό εικόνα της Παντανάσσης καθώς ήμουν γονατιστή, αισθάνθηκα δυνατό πόνο στα πόδια και έκλαιγα. Ύστερα σταμάτησαν όλα. Όταν τελείωσε η παράκληση σηκώθηκα και αισθάνθηκα ότι ήμουν εντελώς καλά.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων