03/03/2019 03/03/2019 “Βαπτίστηκα Χριστιανός και μετά διαγνώσθηκα με καρκίνο αλλά με τη Χάρη του Θεού το αντιμετώπισα με γαλήνη.” Λόγια ενός ανθρώπου που τα γήινα ως τότε,ήταν η μοναδική του προτεραιότητα. Μετά την βάπτισή του, ο δρόμος τον οδηγήσε αλλού. Ο Χάνκ Χάνεγκραφ, πρόεδρος του Ινστιτούτου Χριστιανικών Ερευνών στις  ΗΠΑ μιλάει στο Πρακτορείο Ορθοδοξία για την μεγάλη...
03 Μαρτίου, 2019 - 10:44
Τελευταία ενημέρωση: 03/03/2019 - 14:44

Ο ισχυρός Αμερικάνος που βαπτίστηκε Χριστιανός και διαγνώσθηκε με καρκίνο

Διαδώστε:
Ο ισχυρός Αμερικάνος που βαπτίστηκε Χριστιανός και διαγνώσθηκε με καρκίνο

“Βαπτίστηκα Χριστιανός και μετά διαγνώσθηκα με καρκίνο αλλά με τη Χάρη του Θεού το αντιμετώπισα με γαλήνη.” Λόγια ενός ανθρώπου που τα γήινα ως τότε,ήταν η μοναδική του προτεραιότητα. Μετά την βάπτισή του, ο δρόμος τον οδηγήσε αλλού.

Ο Χάνκ Χάνεγκραφ, πρόεδρος του Ινστιτούτου Χριστιανικών Ερευνών στις  ΗΠΑ μιλάει στο Πρακτορείο Ορθοδοξία για την μεγάλη στιγμή της ζωής του, που τα βήματά του τον οδήγησαν στο Άγιο Όρος. Έχοντας μια ανίατη ασθένεια από ανθρώπινης πλευράς όπως λέει ο ίδιος στην συνέντευξή του, εξομολογείται ότι το έμαθε λίγο μετά την βάφτισή του.

Η συγκλονιστική μαρτυρία ενός τέτοιου ανθρώπου, ο οποίος έγινε Χριστιανός και μετά διαγνώσθηκε με καρκίνο γίνεται ακόμη πιο συγκλονιστική όταν τον ακούει κανείς να ομολογεί ότι ήταν μεγάλη ευλογία να μάθει για τον καρκίνο αφού πρώτα βαφτίστηκε γιατί το βάπτισμα, του έδωσε γαλήνη να αντιμετωπίσει τον πειρασμό.

Δείτε την συνέντευξη στο βίντεο που ακολουθεί:

Συνέντευξη: Πέπη Οικονομάκη

Εικονολήπτης- Μοντάζ: Τάκης Ποδαρόπουλος

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων