04/02/2021 04/02/2021 Κυκλοφόρησε το νέο ημερολόγιο του Πατριαρχείου Σερβίας για το τρέχον έτος, όπως αναφέρεται σε επίσημη ανακοίνωση του Πατριαρχείου. Έχουν περάσει οκτώ χρόνια από τότε που το Ημερολόγιο «Εκκλησία» της Σερβικής Ορθοδόξου Εκκλησιάς εκδόθηκε για πρώτη φορά από την Ιερά Σύνοδο των Επισκόπων. Το ημερολόγιο είναι ένα εγχειρίδιο για κάθε Ορθόδοξη οικογένεια, ενορία και μοναστική κοινότητα....
04 Φεβρουαρίου, 2021 - 10:31
Τελευταία ενημέρωση: 04/02/2021 - 10:32

“Εκκλησία 2021”: Το ημερολόγιο του Πατριαρχείου Σερβίας

Διαδώστε:
“Εκκλησία 2021”: Το ημερολόγιο του Πατριαρχείου Σερβίας

Κυκλοφόρησε το νέο ημερολόγιο του Πατριαρχείου Σερβίας για το τρέχον έτος, όπως αναφέρεται σε επίσημη ανακοίνωση του Πατριαρχείου.

Έχουν περάσει οκτώ χρόνια από τότε που το Ημερολόγιο «Εκκλησία» της Σερβικής Ορθοδόξου Εκκλησιάς εκδόθηκε για πρώτη φορά από την Ιερά Σύνοδο των Επισκόπων.
Το ημερολόγιο είναι ένα εγχειρίδιο για κάθε Ορθόδοξη οικογένεια, ενορία και μοναστική κοινότητα.

Το φετινό ημερολόγιο «Εκκλησία του 2021» ξεκινά αποτίοντας φόρο τιμής στον μακαριστό Πατριάρχης Σερβίας κυρό Ειρηναίο, ο οποίος εξεδήμησε εις Κύριον στις 20 Νοεμβρίου 2020, αλλά και στον μακαριστό Μητροπολίτη Μαυροβουνίου και Παραθαλασσίας κυρό Αμφιλόχιο.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων