25/01/2019 25/01/2019 Η πρωτοχρονιάτικη πίτα του Δημοτικού Ωδείου Λάρισας  πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2019 στο αίθριο του Ωδείου παρουσία πολλών μαθητών, των γονέων τους, καθηγητών του Ωδείου, καθώς και του Διοικητικού Συμβουλίου με τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Λαρίσης κ.Ιερώνυμο να ευλογεί και να κόβει τη βασιλόπιτα.  Ο Σεβασμιώτατος μίλησε για τη δύναμη της μουσικής και την ωφέλεια...
25 Ιανουαρίου, 2019 - 22:58
Τελευταία ενημέρωση: 25/01/2019 - 22:45

Ο Μητρ.Λαρίσης στο Ωδείο Λάρισας

Διαδώστε:
Ο Μητρ.Λαρίσης στο Ωδείο Λάρισας

Η πρωτοχρονιάτικη πίτα του Δημοτικού Ωδείου Λάρισας  πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2019 στο αίθριο του Ωδείου παρουσία πολλών μαθητών, των γονέων τους, καθηγητών του Ωδείου, καθώς και του Διοικητικού Συμβουλίου με τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Λαρίσης κ.Ιερώνυμο να ευλογεί και να κόβει τη βασιλόπιτα.

 Ο Σεβασμιώτατος μίλησε για τη δύναμη της μουσικής και την ωφέλεια που επιφέρει στον άνθρωπο που πορεύεται με μουσική παιδεία, ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει το Δημοτικό Ωδείο για την παρουσία του. Τον σεβασμιότατο κατά την ευλογία της βασιλόπιτας συνόδευε το Τμήμα Βυζαντινής Μουσικής του καθηγητή Γεώργιου Καραγιάννη ψάλλοντας το απολυτίκιο του Αγίου Βασιλείου και το κοντάκιο του Ενιαυτού, ενώ το κουαρτέτο σαξοφώνου του Θάνου Φυσέκη έπαιξε μουσική από το σινεμά και την τηλεόραση.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων