09/07/2019 09/07/2019 Την Δευτέρα 8 Ιουλίου, το απόγευμα, ξεκίνησε η Β’ περίοδος για κορίτσια Γυμνασίου και Λυκείου στις Μαθητικές Κατασκηνώσεις «Ουρανούπολη» της Μητροπόλεώς Αλεξανδρουπόλεως στη Μάκρη. Περίπου 90 κορίτσια, υπό την καθοδήγηση των πνευματικών υπεθύνων π. Αναστασίου Αλεξίου και π. Αθανασίου Γραμμένου, της αρχηγού κ. Αλεξάνδρας Αβράμπεκη και των ομαδαρχισσών, ξεκίνησαν με χαρά την κοινή κατασκηνωτική τους...
09 Ιουλίου, 2019 - 11:54
Τελευταία ενημέρωση: 09/07/2019 - 14:06

Περίπου 90 κορίτσια στις Μαθητικές Κατασκηνώσεις «Ουρανούπολη»

Διαδώστε:
Περίπου 90 κορίτσια στις Μαθητικές Κατασκηνώσεις «Ουρανούπολη»

Την Δευτέρα 8 Ιουλίου, το απόγευμα, ξεκίνησε η Β’ περίοδος για κορίτσια Γυμνασίου και Λυκείου στις Μαθητικές Κατασκηνώσεις «Ουρανούπολη» της Μητροπόλεώς Αλεξανδρουπόλεως στη Μάκρη.

Περίπου 90 κορίτσια, υπό την καθοδήγηση των πνευματικών υπεθύνων π. Αναστασίου Αλεξίου και π. Αθανασίου Γραμμένου, της αρχηγού κ. Αλεξάνδρας Αβράμπεκη και των ομαδαρχισσών, ξεκίνησαν με χαρά την κοινή κατασκηνωτική τους ζωή για 10 περίπου ημέρες. Μετά την αρχική τακτοποίηση στους θαλάμους, τελέσθηκε ο αγιασμός για την νέα περίοδο από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη μας κ. Άνθιμο.

Ο οικείος Μητροπολίτης καλωσόρισε τα κορίτσια στην κατασκήνωση και τους ευχήθηκε να περάσουν τις λίγες αυτές ημέρες κοντά στο Χριστό, στην Εκκλησία και μαθαίνοντας έναν διαφορετικό τρόπο ζωής, μακριά από τα σπίτια τους, με φιλίες που δημιουργούνται και μένουν ανεξίτηλες και μακροχρόνιες.

 

 

 

 

 

 

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων