12/11/2020 12/11/2020 Με την Πρέσβη του Ηνωμένου Βασιλείου στην Ελλάδα Kate Smith συναντήθηκε χθες ο υφυπουργός Εξωτερικών, αρμόδιος για θέματα Απόδημου Ελληνισμού, Κώστας Βλάσης. Στο επίκεντρο της συνάντησης βρέθηκε η ισχυρή παρουσία της ελληνικής ομογένειας στο Ηνωμένο Βασίλειο, καθώς και ζητήματα που ανακύπτουν από την έξοδο του Ηνωμένου Βασιλείου από την Ευρωπαϊκή Ένωση. «Συναντήθηκα με την Πρέσβη του Ηνωμένου...
12 Νοεμβρίου, 2020 - 11:20
Τελευταία ενημέρωση: 12/11/2020 - 10:58

Ισχυρή η παρουσία της ελληνικής ομογένειας στο Ηνωμένο Βασίλειο

Διαδώστε:
Ισχυρή η παρουσία της ελληνικής ομογένειας στο Ηνωμένο Βασίλειο

Με την Πρέσβη του Ηνωμένου Βασιλείου στην Ελλάδα Kate Smith συναντήθηκε χθες ο υφυπουργός Εξωτερικών, αρμόδιος για θέματα Απόδημου Ελληνισμού, Κώστας Βλάσης. Στο επίκεντρο της συνάντησης βρέθηκε η ισχυρή παρουσία της ελληνικής ομογένειας στο Ηνωμένο Βασίλειο, καθώς και ζητήματα που ανακύπτουν από την έξοδο του Ηνωμένου Βασιλείου από την Ευρωπαϊκή Ένωση.

«Συναντήθηκα με την Πρέσβη του Ηνωμένου Βασιλείου στην Ελλάδα κυρία Kate Smith, η οποία είναι άριστη γνώστης της ελληνικής γλώσσας. Συζητήσαμε για τους μακροχρόνιους ιστορικούς δεσμούς που συνδέουν τις χώρες μας, αλλά και για την ισχυρή παρουσία της ελληνικής ομογένειας στο Ηνωμένο Βασίλειο. Επιπλέον, ζήτησα από την κυρία Πρέσβη τη συνδρομή της βρετανικής πλευράς στα ζητήματα που ανακύπτουν από την έξοδο του Ηνωμένου Βασιλείου από την Ευρωπαϊκή Ένωση», έγραψε ο κ. Βλάσης σε ανάρτηση του.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων