13/11/2018 13/11/2018 Μία καινούρια χρονιά μόλις ξεκίνησε για τους Χαρούμενους Αγωνιστές Θεσσαλονίκης. Νέοι στόχοι, καινούριες υποχρεώσεις, αλλά και όνειρα. Για κάθε Χαρούμενη Αγωνίστρια, ξεκινάει μία νέα αρχή για αγώνα, για αληθινές φιλίες μέσα από τις υπέροχες δραστηριότητες των ορθόδοξων χριστιανικών ομάδων. Αυτό βιώθηκε, μέσα σε ένα χαρούμενο κλίμα, στη γιορτή έναρξης των Χαρούμενων Αγωνιστριών Θεσσαλονίκης, όπου τα...
13 Νοεμβρίου, 2018 - 19:06
Τελευταία ενημέρωση: 13/11/2018 - 19:09

Νέα χρονιά για τις Χαρούμενες Αγωνίστριες Θεσσαλονίκης

Διαδώστε:
Νέα χρονιά για τις Χαρούμενες Αγωνίστριες Θεσσαλονίκης

Μία καινούρια χρονιά μόλις ξεκίνησε για τους Χαρούμενους Αγωνιστές Θεσσαλονίκης. Νέοι στόχοι, καινούριες υποχρεώσεις, αλλά και όνειρα.

Για κάθε Χαρούμενη Αγωνίστρια, ξεκινάει μία νέα αρχή για αγώνα, για αληθινές φιλίες μέσα από τις υπέροχες δραστηριότητες των ορθόδοξων χριστιανικών ομάδων.

Αυτό βιώθηκε, μέσα σε ένα χαρούμενο κλίμα, στη γιορτή έναρξης των Χαρούμενων Αγωνιστριών Θεσσαλονίκης, όπου τα παιδιά θυμήθηκαν την κατασκήνωση, τραγούδησαν και πήραν θάρρος με το φετινό σύνθημα: «Ετοιμάσατε την οδό του Κυρίου».

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων