01/12/2019 01/12/2019 Η 3η Έκθεση Ορθόδοξου Παιδικού Βιβλίου άνοιξε χθες τις πόρτες της κι υποδέχτηκε τους μικρούς μας φίλους! Στην Αγία Παρασκευή (Χαλανδρίου 14) οι νηπιαγωγοί Εύη Σκαρλάτου-Σουσώνη και Παρασκευή Σακελλαρίου παρουσίασαν στα παιδιά κουκλοθέατρο! Η παράσταση είχε τίτλο «ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΜΕ ΤΟ ΑΔΕΛΦΑΚΙ ΜΟΥ». Μετά το τέλος της παράστασης τα παιδιά δημιούργησαν με την φαντασία τους χριστουγεννιάτικαστολίδια...
01 Δεκεμβρίου, 2019 - 13:07
Τελευταία ενημέρωση: 01/12/2019 - 16:46

Η 3η Έκθεση Ορθόδοξου Παιδικού Βιβλίου άνοιξε χθες τις “πύλες” της

Διαδώστε:
Η 3η Έκθεση Ορθόδοξου Παιδικού Βιβλίου άνοιξε χθες τις “πύλες” της

Η 3η Έκθεση Ορθόδοξου Παιδικού Βιβλίου άνοιξε χθες τις πόρτες της κι υποδέχτηκε τους μικρούς μας φίλους!

Στην Αγία Παρασκευή (Χαλανδρίου 14) οι νηπιαγωγοί Εύη Σκαρλάτου-Σουσώνη και Παρασκευή Σακελλαρίου παρουσίασαν στα παιδιά κουκλοθέατρο! Η παράσταση είχε τίτλο «ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΜΕ ΤΟ ΑΔΕΛΦΑΚΙ ΜΟΥ».
Μετά το τέλος της παράστασης τα παιδιά δημιούργησαν με την φαντασία τους χριστουγεννιάτικαστολίδια για το δέντρο!

Στην Νέα Σμύρνη (Ελευθερίου Βενιζέλου 23) η εκπαιδευτικός Μαρία Θεοχαρίδου κατηύθυνε τα παιδιά, μέσω της δραστηριότητάς της «ΣΤΟΛΙΖΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΔΕΝΤΡΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΑΤΝΗ ΜΑΣ», να φτιάξουν με κόλα, ψαλίδι και χρώματα μοναδικά στολίδια και κεριά για να στολίσουν το δικό τους χριστουγεννιάτικο δέντρο.

Η Έκθεση συνεχίζεται και σήμερα Κυριακή 1 Δεκεμβρίου ενώ από αύριο, Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου, έως και την Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου την Έκθεσή μας θα επισκεφτούν παιδιά όλων των ηλικιών με τα σχολεία τους. Υπάρχουν ακόμη διαθέσιμες θέσεις.

dav

dav

dav

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων