04/12/2019 04/12/2019 Στο πλαίσιο της 3ης Έκθεσης Ορθόδοξου Παιδικού Βιβλίου οι εκδόσεις Έαρ ενημερώνουν: Τι χρειάζεται κάποιος για να φτιάξει ένα επιτραπέζιο παιχνίδι; Ποια είναι τα βήματα που θα πρέπει να ακολουθήσει; Μπορεί να το κάνει ο καθένας μας ή χρειάζονται ειδικές γνώσεις; Οι μικροί μας φίλοι συγκεντρώθηκαν στον χώρο μας στην Αγία Παρασκευή για μια πολλή...
04 Δεκεμβρίου, 2019 - 10:17
Τελευταία ενημέρωση: 04/12/2019 - 11:17

Παιχνίδι και Λογοτεχνία στην 3η Έκθεση Ορθόδοξου Παιδικού Βιβλίου!

Διαδώστε:
Παιχνίδι και Λογοτεχνία στην 3η Έκθεση Ορθόδοξου Παιδικού Βιβλίου!

Στο πλαίσιο της 3ης Έκθεσης Ορθόδοξου Παιδικού Βιβλίου οι εκδόσεις Έαρ ενημερώνουν:

Τι χρειάζεται κάποιος για να φτιάξει ένα επιτραπέζιο παιχνίδι; Ποια είναι τα βήματα που θα πρέπει να ακολουθήσει; Μπορεί να το κάνει ο καθένας μας ή χρειάζονται ειδικές γνώσεις; Οι μικροί μας φίλοι συγκεντρώθηκαν στον χώρο μας στην Αγία Παρασκευή για μια πολλή ξεχωριστή δραστηριότητα!

Μέσα από μια σύντομη παρουσίαση από τους κυρίους Θωμά Μαυρομάτη, γιατρό και συγγραφέα, και Ευάγγελο Μπαγιαρτάκη, δημιουργό επιτραπέζιων παιχνιδιών, είδαμε τα στάδια της δημιουργίας ενός παιχνιδιού, τι χρειάζεται να προσέξουμε και τι είναι αυτό που θα εξασφαλίσει την επιτυχία του! Στο τέλος λάβαμε πληροφορίες ώστε όταν θελήσουμε να φτιάξουμε το δικό μας παιχνίδι!

Στην Νέα Σμύρνη οι μαθητές που ήρθαν κοντά μας έκαναν ένα πολύ μοναδικό ταξίδι στις σελίδες της παγκόσμιας λογοτεχνίας, στα έργα για τα οποία έμπνευση αποτέλεσε η Γέννηση του Ιησού Χριστού! Στο ταξίδι αυτό μας οδήγησε η συγγραφέας Μαρία Ξανθάκη και στο τέλος μας βοήθησε να φτιάξουμε την δική μας χριστουγεννιάτικη ιστορία!

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων