09/12/2019 09/12/2019 Σάββατο 7 Δεκεμβρίου κι η 3η Έκθεση Ορθοδόξου Παιδικού Βιβλίου παρουσιάζει σε γονείς και παιδιά μερικές πολύ ξεχωριστές δραστηριότητες! Στην Νέα Σμύρνη, με τη βοήθεια του θεολόγου κυρίου Ζαφειριάδη Θεοφάνη και του παιδαγωγού κυρίου Τσακανίκα Γεωργίου, μπήκαμε όλοι σε ένα θεατρικό εργαστήρι. Αφού γνωρίσαμε τον τρόπο με τον οποίο μπορούμε να αναπαραστήσουμε διάφορους χαρακτήρες και...
09 Δεκεμβρίου, 2019 - 10:08
Τελευταία ενημέρωση: 09/12/2019 - 10:36

Θεατρικό εργαστήρι, παιχνίδι και… μαγείρεμα στην 3η Έκθεση Ορθόδοξου Παιδικού Βιβλίου!

Διαδώστε:
Θεατρικό εργαστήρι, παιχνίδι και… μαγείρεμα στην 3η Έκθεση Ορθόδοξου Παιδικού Βιβλίου!

Σάββατο 7 Δεκεμβρίου κι η 3η Έκθεση Ορθοδόξου Παιδικού Βιβλίου παρουσιάζει σε γονείς και παιδιά μερικές πολύ ξεχωριστές δραστηριότητες!
Στην Νέα Σμύρνη, με τη βοήθεια του θεολόγου κυρίου Ζαφειριάδη Θεοφάνη και του παιδαγωγού κυρίου Τσακανίκα Γεωργίου, μπήκαμε όλοι σε ένα θεατρικό εργαστήρι.

Αφού γνωρίσαμε τον τρόπο με τον οποίο μπορούμε να αναπαραστήσουμε διάφορους χαρακτήρες και καταστάσεις, ήρθε η ώρα να «ζωντανέψουμε» μία χριστουγεννιάτικη ιστορία. Πήραμε τους ρόλους μας , βάλαμε τις στολές μας και … «Η χριστουγεννιάτικη μελωδία του αγγέλου με το ένα φτερό» ήταν πλέον γεγονός!
Τέλος, μέσω κάποιων θεατρικών παιχνιδιών, μάθαμε πώς να γινόμαστε περισσότερο εκφραστικοί στους γύρω μας και στο περιβάλλον μας!

Στην Αγία Παρασκευή… χορτάσαμε παιχνίδι και γλυκό! Αρχικά, η κυρία Ελισσάβετ Ξυραφίδου μας έπαιξε χριστουγεννιάτικα παιχνίδια και μας έδειξε μια προβολή για την ιστορία των Χριστουγέννων.


Στην συνέχεια, η κυρία Νικολέττα Σκάλκου-Διαμαντίδη μας καθοδήγησε να φτιάξουμε ένα υπέροχο νηστίσιμο γλυκό!
Γονείς και παιδιά, αναχωρήσαμε όλοι με χαμόγελα και με τα δώρα της Έκθεσης!

dav

dav

dav

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων