03/09/2020 03/09/2020 Μήνυμα για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς δημοσίευσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ. Βαρνάβας στο οποίο απευθύνεται στους γονείς, τους εκπαιδευτικούς και τα παιδιά. Αναφέρεται στην διδασκαλία της Εκκλησίας και στη διαφορετική σχολική χρονιά λόγω κορωνοϊού τονίζοντας ότι “μπορεί να φοράμε μάσκες αλλά η λάμψη του χαμόγελου της καθαρής καρδιάς είναι πιο...
03 Σεπτεμβρίου, 2020 - 22:10
Τελευταία ενημέρωση: 03/09/2020 - 21:16

“Μπορεί να κρατάμε αποστάσεις, αλλά ο Χριστός μας φέρνει πιο κοντά”

Διαδώστε:
“Μπορεί να κρατάμε αποστάσεις, αλλά ο Χριστός μας φέρνει πιο κοντά”

Μήνυμα για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς δημοσίευσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ. Βαρνάβας στο οποίο απευθύνεται στους γονείς, τους εκπαιδευτικούς και τα παιδιά. Αναφέρεται στην διδασκαλία της Εκκλησίας και στη διαφορετική σχολική χρονιά λόγω κορωνοϊού τονίζοντας ότι “μπορεί να φοράμε μάσκες αλλά η λάμψη του χαμόγελου της καθαρής καρδιάς είναι πιο δυνατή” και λέγοντας ότι “Μπορεί να κρατάμε αποστάσεις αλλά ο Χριστός μας φέρνει πιο κοντά”. 

Διαβάστε το μήνυμα του Σεβασμιωτάτου: 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων