23/12/2019 23/12/2019 Ο εκλεκτός ομογενής κ. Ευστάθιος Βαλιώτης από την Βορδώνια, που αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση για τους νεώτερους και καύχημα για τους μεγαλύτερους, πρόσφερε στην Ιερά Μητρόπολή Μονεμβασίας και Σπάρτης, πεντακόσια (500) κιλά κρέατος, προκειμένου να διατεθούν σε άπορες οικογένειες και σε ασθενείς συνανθρώπους μας. Η Ιερά Μητρόπολη εκφράζει και δημόσια τις ευγνώμονες ευχαριστίες στον κ....
23 Δεκεμβρίου, 2019 - 20:50
Τελευταία ενημέρωση: 23/12/2019 - 20:31

500 κιλά κρέατος προσφορά Ομογενούς προς την Ι.Μ. Σπάρτης

Διαδώστε:
500 κιλά κρέατος προσφορά Ομογενούς προς την Ι.Μ. Σπάρτης

Ο εκλεκτός ομογενής κ. Ευστάθιος Βαλιώτης από την Βορδώνια, που αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση για τους νεώτερους και καύχημα για τους μεγαλύτερους, πρόσφερε στην Ιερά Μητρόπολή Μονεμβασίας και Σπάρτης, πεντακόσια (500) κιλά κρέατος, προκειμένου να διατεθούν σε άπορες οικογένειες και σε ασθενείς συνανθρώπους μας.

Η Ιερά Μητρόπολη εκφράζει και δημόσια τις ευγνώμονες ευχαριστίες στον κ. Βαλιώτη και εύχεται και σ’ αυτόν και σ’ όλη της οικογένειά του υγεία, κάθε ευτυχία και παντοτεινή χαρά.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων