31/08/2021 31/08/2021 Αλλαγές είχαμε στο Κυβερνητικό σχήμα ύστερα από τον ανασχηματισμό που έκανε ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης. Μεταξύ των προσώπων που αλλάζουν είναι και ο υφυπουργός Εξωτερικών, Αρμόδιος για θέματα απόδημου Ελληνισμού και για θέματα εκκλησιαστικών υποθέσεων, ο οποίος, μεταξύ άλλων, ασχολείται με τα ζητήματα των Ελληνόφωνων Πατριαρχείων. Έτσι, τον μέχρι πρότινος υφυπουργό Κώστα Βλάση, ο οποίος...
31 Αυγούστου, 2021 - 11:22
Τελευταία ενημέρωση: 31/08/2021 - 11:30

Ο Ανδρέας Κατσανιώτης νέος υφυπουργός για τον Απόδημο Ελληνισμό

Διαδώστε:
Ο Ανδρέας Κατσανιώτης νέος υφυπουργός για τον Απόδημο Ελληνισμό

Αλλαγές είχαμε στο Κυβερνητικό σχήμα ύστερα από τον ανασχηματισμό που έκανε ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης. Μεταξύ των προσώπων που αλλάζουν είναι και ο υφυπουργός Εξωτερικών, Αρμόδιος για θέματα απόδημου Ελληνισμού και για θέματα εκκλησιαστικών υποθέσεων, ο οποίος, μεταξύ άλλων, ασχολείται με τα ζητήματα των Ελληνόφωνων Πατριαρχείων.

Έτσι, τον μέχρι πρότινος υφυπουργό Κώστα Βλάση, ο οποίος βρίσκεται σε επίσημη αποστολή στην Ουκρανία, αντικαθιστά ο Βουλευτής Αχαΐας Ανδρέας Κατσανιώτης.

Να σημειωθεί ότι στο Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων δεν άλλαξε κανένα πρόσωπο.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων