13/02/2020 13/02/2020 Ο Υφυπουργός Εξωτερικών της Ελληνικής Κυβέρνησης, αρμόδιος για θέματα Ομογένειας, κ. Κώστας Βλάσης, κατά την Βασιλόπιτα της Ελληνικής Κοινότητας Καϊρου και Σωματείων, σε φωτογραφικό στιγμιότυπο με την “Ελληνίδα” Andi. Η Andi αριστούχος φοιτήτρια είναι ακάματη μελετητήρια της Ελληνικής Γλώσσας που ξεκινησε να μαθαίνει Ελληνικα πριν απο 8 χρόνια ακούγοντας τις εκπομπές του Ελληνικού Προγράμματος της...
13 Φεβρουαρίου, 2020 - 23:06
Τελευταία ενημέρωση: 13/02/2020 - 23:15

Ο Υφυπουργός Κ. Βλάσης με την “Ελληνίδα” Andi

Διαδώστε:
Ο Υφυπουργός Κ. Βλάσης με την “Ελληνίδα” Andi

Ο Υφυπουργός Εξωτερικών της Ελληνικής Κυβέρνησης, αρμόδιος για θέματα Ομογένειας, κ. Κώστας Βλάσης, κατά την Βασιλόπιτα της Ελληνικής Κοινότητας Καϊρου και Σωματείων, σε φωτογραφικό στιγμιότυπο με την “Ελληνίδα” Andi.

Η Andi αριστούχος φοιτήτρια είναι ακάματη μελετητήρια της Ελληνικής Γλώσσας που ξεκινησε να μαθαίνει Ελληνικα πριν απο 8 χρόνια ακούγοντας τις εκπομπές του Ελληνικού Προγράμματος της Αιγυπτιακής Ραδιοφωνίας. Εκεί εργάζεται σήμερα ως ραδιοφωνική παραγωγός. Στη συνέχεια συνέχισε να μαθαίνει Ελληνικά στο Πανεπιστήμιο του Καϊρου, στο Τμήμα Ελληνικής Φιλολογίας.

Με τη δύναμη της ψυχής της ξεπέρασε τις δυσκολίες που τη δημιουργεί το πρόβλημα όρασής της. Και τα κατάφερε. Έδωσε εξετάσεις Γ2, δηλαδή για το ανώτερο πιστοποιητικό ελληνομάθειας και το πέρασε με άριστα. Οι εξετάσεις που έδωσε ήταν με τη μέθοδο γραφής Braille, στο Ελληνικό Πολιτιστικό Κέντρο Καΐρου το οποίο είναι το επίσημο εξεταστικό κέντρο του Κέντρου Ελληνικής Γλώσσας, στο Κάιρο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ – Κανείς δεν κράτησε τα δάκρυά του: Υποκλίθηκαν στην Andi

 

ΦΩΤΟ: Fb ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΚΑΪΡΟΥ

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων