01/04/2020 01/04/2020 Δωρεά 15.000 δολαρίων για την αγορά υγειονομικού υλικού για το Νοσοκομείο της Καστοριάς συγκέντρωσαν ο Σύλλογος Καστοριανών Νέας Υόρκης και η Αδελφότητα Κυριών Καστοριάς, σύμφωνα με τη σελίδα του Συλλόγου Καστοριανών Νέας Υόρκης στο facebook. “Κατά τη διάρκεια αυτής της πανδημίας, ο Σύλλογος Καστοριανών Νέας Υόρκης «ΟΜΟΝΟΙΑ» και η Φιλανθρωπική Εταιρεία Κυρίες παραμένουν ενωμένοι και...
01 Απριλίου, 2020 - 21:58
Τελευταία ενημέρωση: 01/04/2020 - 21:17

Ομογενείς στηρίζουν το Γενικό Νοσοκομείο Καστοριάς

Διαδώστε:
Ομογενείς στηρίζουν το Γενικό Νοσοκομείο Καστοριάς

Δωρεά 15.000 δολαρίων για την αγορά υγειονομικού υλικού για το Νοσοκομείο της Καστοριάς συγκέντρωσαν ο Σύλλογος Καστοριανών Νέας Υόρκης και η Αδελφότητα Κυριών Καστοριάς, σύμφωνα με τη σελίδα του Συλλόγου Καστοριανών Νέας Υόρκης στο facebook.

“Κατά τη διάρκεια αυτής της πανδημίας, ο Σύλλογος Καστοριανών Νέας Υόρκης «ΟΜΟΝΟΙΑ» και η Φιλανθρωπική Εταιρεία Κυρίες παραμένουν ενωμένοι και αφοσιωμένοι στους αδελφούς και αδελφές μας στην Καστοριά, στην Ελλάδα, που χρειάζονται την υποστήριξή μας. Θα δωρίσουμε $ 15,000 στο Νοσοκομείο Καστοριάς το οποίο θα χρηματοδοτήσει άμεσα ιατρικές προμήθειες που απαιτούνται επειγόντως ώστε το νοσοκομείο να συνεχίσει να θεραπεύει τους ασθενείς. Η παροικία μας προωθεί τον έρανο, και μπορείτε να στηρίξετε και να συνεισφέρετε σε αυτόν τον σκοπό κάνοντας δωρεά μέσω του PayPal https://www.paypal.me/societyofkastorians και θα σας οδηγήσει στον λογαριασμό του Συλλόγου ή στην Αναζήτηση του Συλλόγου Καστοριανών ΟΜΟΝΟΙΑ ή στο e-mail [email protected]. Μαζί μπορούμε να κάνουμε τη διαφορά!” αναγράφεται στην ανακοίνωση.

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων