03/11/2020 03/11/2020 Το παρών έστω και διαδικτυακά έδωσε ο υφυπουργός Εξωτερικών, αρμόδιος για θέματα απόδημου Ελληνισμού, Κώστας Βλάσης, στην πρώτη συνεδρίαση της νεοσυσταθείσας οργάνωσης AHEPA του Μονάχου. “Παρών, έστω και διαδικτυακά, στην πρώτη συνεδρίαση της νεοσυσταθείσας οργάνωσης AHEPA του Μονάχου. Ένα νέο τμήμα της AHEPA, το οποίο ιδρύεται στη Γερμανία από συμπατριώτες που είναι έτοιμοι -με συνέπεια, υπευθυνότητα...
03 Νοεμβρίου, 2020 - 19:45
Τελευταία ενημέρωση: 03/11/2020 - 19:54

Πρώτη συνεδρίαση για την AHEPA του Μονάχου

Διαδώστε:
Πρώτη συνεδρίαση για την AHEPA του Μονάχου

Το παρών έστω και διαδικτυακά έδωσε ο υφυπουργός Εξωτερικών, αρμόδιος για θέματα απόδημου Ελληνισμού, Κώστας Βλάσης, στην πρώτη συνεδρίαση της νεοσυσταθείσας οργάνωσης AHEPA του Μονάχου.

“Παρών, έστω και διαδικτυακά, στην πρώτη συνεδρίαση της νεοσυσταθείσας οργάνωσης AHEPA του Μονάχου. Ένα νέο τμήμα της AHEPA, το οποίο ιδρύεται στη Γερμανία από συμπατριώτες που είναι έτοιμοι -με συνέπεια, υπευθυνότητα και σεβασμό στις αρχές που διέπουν την ιστορική αυτή ομογενειακή οργάνωση – να συνεισφέρουν ανιδιοτελώς, προάγοντας την φιλοπατρία τους, το φιλελληνικό πνεύμα και τις αξίες του Έθνους μας. Τέτοιοι άνθρωποι, τέτοιες οργανώσεις, αποτελούν ένα σημαντικό συνδετικό κρίκο ανάμεσα στην Ελληνική Πολιτεία και στους απανταχού Έλληνες. Καλή αρχή!!”, αναφέρει ο κ. Βλάσης σε ανάρτησή του.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων