15/06/2021 15/06/2021 Στo Άγιο Όρος βρίσκεται ο υφυπουργός Εξωτερικών Κωνσταντίνος Βλάσης, στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων του για τις θρησκευτικές και εκκλησιαστικές υποθέσεις, όπου χθες, Δευτέρα 14 Ιουνίου, παρακολούθησε την τελετή αλλαγής της Ιεράς Επιστασίας. Όπως έγραψε σε ανάρτησή σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης «2η ημέρα επίσκεψης στο Άγιο Όρος με προσκύνημα στις Ιερές Μονές Αγίου Παύλου, Διονυσίου, Οσίου Γρηγορίου,...
15 Ιουνίου, 2021 - 17:13
Τελευταία ενημέρωση: 15/06/2021 - 17:21

Ο Υφυπουργός Εξωτερικών επισκέφτηκε Μονές στο Άγιον Όρος

Διαδώστε:
Ο Υφυπουργός Εξωτερικών επισκέφτηκε Μονές στο Άγιον Όρος

Στo Άγιο Όρος βρίσκεται ο υφυπουργός Εξωτερικών Κωνσταντίνος Βλάσης, στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων του για τις θρησκευτικές και εκκλησιαστικές υποθέσεις, όπου χθες, Δευτέρα 14 Ιουνίου, παρακολούθησε την τελετή αλλαγής της Ιεράς Επιστασίας.

Όπως έγραψε σε ανάρτησή σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης «2η ημέρα επίσκεψης στο Άγιο Όρος με προσκύνημα στις Ιερές Μονές Αγίου Παύλου, Διονυσίου, Οσίου Γρηγορίου, Αγίου Παντελεήμονος, Ξηροποτάμου και Σίμωνος Πέτρας. Η φυσική ομορφιά, αλλά και η θρησκευτική και πολιτιστική κληρονομιά του τόπου αυτού είναι πραγματικά ανεκτίμητες!”

Διαβάστε ακόμα από την πρώτη μέρα επίσκεψης του Υφυπουργού στο Άγιον Όρος – Σε Μονές του Αγίου Όρους ο Υφυπουργός Εξωτερικών Κ. Βλάσης

Δείτε τις φωτογραφίες που ανήρτησε ο Υφυπουργός:

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων