15/06/2021 15/06/2021 Στo Άγιο Όρος βρίσκεται ο υφυπουργός Εξωτερικών Κωνσταντίνος Βλάσης, στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων του για τις θρησκευτικές και εκκλησιαστικές υποθέσεις, όπου χθες, Δευτέρα 14 Ιουνίου, παρακολούθησε την τελετή αλλαγής της Ιεράς Επιστασίας. Κατά την πρώτη ημέρα της επίσκεψης του στην Αθωνική Πολιτεία ο κ. Βλάσης επισκέφθηκε τις Ιερές Μονές Κουτλουμουσίου, Χιλανδαρίου, Ζωγράφου, Κωνσταμονίτου και Δοχειαρίου. Όπως...
15 Ιουνίου, 2021 - 8:14
Τελευταία ενημέρωση: 15/06/2021 - 8:31

Σε Μονές του Αγίου Όρους ο Υφυπουργός Εξωτερικών Κ. Βλάσης

Διαδώστε:
Σε Μονές του Αγίου Όρους ο Υφυπουργός Εξωτερικών Κ. Βλάσης

Στo Άγιο Όρος βρίσκεται ο υφυπουργός Εξωτερικών Κωνσταντίνος Βλάσης, στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων του για τις θρησκευτικές και εκκλησιαστικές υποθέσεις, όπου χθες, Δευτέρα 14 Ιουνίου, παρακολούθησε την τελετή αλλαγής της Ιεράς Επιστασίας.

Κατά την πρώτη ημέρα της επίσκεψης του στην Αθωνική Πολιτεία ο κ. Βλάσης επισκέφθηκε τις Ιερές Μονές Κουτλουμουσίου, Χιλανδαρίου, Ζωγράφου, Κωνσταμονίτου και Δοχειαρίου.

Όπως έγραψε σε ανάρτησή σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης “1η ημέρα επίσκεψης στο Άγιο Όρος. Η ομορφιά στο περιβόλι της Παναγιάς είναι πραγματικά ασύλληπτη. Προσκύνημα στις Ιερές Μονές Κουτλουμουσίου, Χιλανδαρίου, Ζωγράφου, Κωνσταμονίτου και Δοχειαρίου”.

Χθες, ο κ. Βλάσης, διαβεβαίωσε πως η Ελληνική Πολιτεία θα βρίσκεται στο πλευρό της Αθωνικής Πολιτείας ανακοινώνοντας παράλληλα ότι η Πολιτεία θα προχωρήσει στην έκτακτη οικονομική ενίσχυση της Αθωνικής Πολιτείας εξαιτίας των έκτακτων συνθηκών που έχουν επέλθει λόγω της πανδημίας.

Φωτογραφίες Facebook Kostas Vlasis

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων