13/05/2021 13/05/2021 Μια πολύ σημαντική πρωτοβουλία, η οποία θέλει τη συμμετοχή όλων των Ελλήνων του εξωτερικού ξεκίνησε χθες καθώς με επιστολή του υφυπουργού Εξωτερικών, αρμόδιου για θέματα Απόδημου Ελληνισμού, Κώστα Βλάση, προς τους απανταχού Έλληνες, τις ελληνικές κοινότητες, τους φορείς, τους συλλόγους της Ομογένειας και στα ομογενειακά ΜΜΕ τους καλεί να καταθέσουν τις προτάσεις τους για την ημερομηνία,...
13 Μαΐου, 2021 - 9:10
Τελευταία ενημέρωση: 13/05/2021 - 9:30

Θεσμοθετείται η καθιέρωση Ημέρας της Ελληνικής Διασποράς

Διαδώστε:
Θεσμοθετείται η καθιέρωση Ημέρας της Ελληνικής Διασποράς

Μια πολύ σημαντική πρωτοβουλία, η οποία θέλει τη συμμετοχή όλων των Ελλήνων του εξωτερικού ξεκίνησε χθες καθώς με επιστολή του υφυπουργού Εξωτερικών, αρμόδιου για θέματα Απόδημου Ελληνισμού, Κώστα Βλάση, προς τους απανταχού Έλληνες, τις ελληνικές κοινότητες, τους φορείς, τους συλλόγους της Ομογένειας και στα ομογενειακά ΜΜΕ τους καλεί να καταθέσουν τις προτάσεις τους για την ημερομηνία, που θεωρούν κατάλληλη να θεσμοθετηθεί ως Ημέρα της Ελληνικής Διασποράς.

Όπως ανέφερε ο κ. Βλάσης “έφτασε η ώρα να αναγνωρίζεται και να τιμάται, σε ετήσια βάση, ο ιστορικό ρόλος και η πολύτιμη συνεισφορά της Ομογένειας στην Πατρίδα μας. Περιμένουμε με ανυπομονησία από τους Έλληνες του εξωτερικού τις προτάσεις τους, γιατί αυτοί έχουν τον πρώτο λόγο σε ένα τέτοιο εγχείρημα!”

Ολόκληρη η επιστολή:

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων