07/10/2020 07/10/2020 Σε κλινική της Ποντγκόριτσα νοσηλεύεται ο Μητροπολίτης Μαυροβουνίου και Παραθαλασσίας κ. Αμφιλόχιος. Ο Σεβασμιώτατος μετέβη στο νοσοκομείο για εξετάσεις ρουτίνας ενόψει του προγραμματισμού των επερχόμενων ποιμαντικών του δραστηριοτήτων, όπου διεπιστώθηκε ότι είναι θετικός στον κορωνοϊό. Ως εκ τούτου, κρίθηκε αναγκαία η παραμονή του στην κλινική. Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση της Μητροπόλεως η κατάσταση της...
07 Οκτωβρίου, 2020 - 17:15
Τελευταία ενημέρωση: 07/10/2020 - 20:26

Διαφήμιση στο κέντρο στηρίζει τον Μητροπολίτη Αμφιλόχιο

Διαδώστε:
Διαφήμιση στο κέντρο στηρίζει τον Μητροπολίτη Αμφιλόχιο

Σε κλινική της Ποντγκόριτσα νοσηλεύεται ο Μητροπολίτης Μαυροβουνίου και Παραθαλασσίας κ. Αμφιλόχιος. Ο Σεβασμιώτατος μετέβη στο νοσοκομείο για εξετάσεις ρουτίνας ενόψει του προγραμματισμού των επερχόμενων ποιμαντικών του δραστηριοτήτων, όπου διεπιστώθηκε ότι είναι θετικός στον κορωνοϊό. Ως εκ τούτου, κρίθηκε αναγκαία η παραμονή του στην κλινική. Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση της Μητροπόλεως η κατάσταση της υγείας του είναι σταθερή και ο ίδιος αισθάνεται πολύ καλά. «Καλούμε τους αδελφούς και τις αδελφές μας να προσευχηθούν με πίστη και αγάπη, τόσο για την ταχεία ανάρρωση του Μητροπολίτη όσο και για την υγεία και την πρόοδο όλων των ασθενών» αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Στο μεταξύ, ο Μητροπολίτης Μαυροβουνίου έλαβε ηθική υποστήριξη από την πόλη Τρεμπίνιε. Στο ηλεκτρονικό πίνακα διαφημίσεων στο κέντρο της πόλης, είναι εμφανές το εξής μήνυμα: «Ο Θεός σε προστατεύει, το Τρεμπίνιέ σου».

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ – Ο νέος Πρόεδρος της Βουλής ευχήθηκε στον Μητροπολίτη Αμφιλόχιο

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ – Σταθερή η κατάσταση της υγείας του Μητρ. Μαυροβουνίου

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων