23/01/2021 23/01/2021 Με αφορμή τη συμπλήρωση έξι μηνών από την κοίμηση του μακαριστού Γέροντος Αρχιμανδρίτου π. Χρυσοστόμου Δρόσου, του ταπεινού υπηρέτη και σεπτού Καθηγουμένου της Παναγίας της Προυσιωτίσσης, τελέστηκε το Σάββατο 23 Ιανουαρίου ιερό μνημόσυνο στη γενέτειρά του και συγκεκριμένα στον Ιερό Ενοριακό Ναό του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Εμπορείου. Αμέσως μετά τη Θεία Λειτουργία και την ακολουθία...
Ενορίες : Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Εμπορείου
23 Ιανουαρίου, 2021 - 14:49
Τελευταία ενημέρωση: 23/01/2021 - 14:58

Έξι μήνες από την κοίμηση του μακαριστού Αρχιμανδρίτη Χρυσοστόμου Δρόσου

Διαδώστε:
Έξι μήνες από την κοίμηση του μακαριστού Αρχιμανδρίτη Χρυσοστόμου Δρόσου

Με αφορμή τη συμπλήρωση έξι μηνών από την κοίμηση του μακαριστού Γέροντος Αρχιμανδρίτου π. Χρυσοστόμου Δρόσου, του ταπεινού υπηρέτη και σεπτού Καθηγουμένου της Παναγίας της Προυσιωτίσσης, τελέστηκε το Σάββατο 23 Ιανουαρίου ιερό μνημόσυνο στη γενέτειρά του και συγκεκριμένα στον Ιερό Ενοριακό Ναό του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Εμπορείου.

Αμέσως μετά τη Θεία Λειτουργία και την ακολουθία του ιερού μνημοσύνου εψάλη τρισάγιο στο μνήμα όπου αναπαύεται ο Γέροντας όπισθεν του Ιερού Βήματος του Ιερού Ναού.

“Η ευχή του Γέροντος και οι πρεσβείες του ως λειτουργού στο Ουράνιο Θυσιαστήριο να συνοδεύουν όλους”, αναφέρει η ανακοίνωση του ναού.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων