16/11/2021 16/11/2021 Γραφείο ρεπορτάζ ope.gr Στην καταδίκη της τρομοκρατικής επίθεσης που σημειώθηκε σήμερα το πρωί στην πρωτεύουσα της Ουγκάντας, Καμπάλα, που είχε ως αποτέλεσμα τρεις άνθρωποι να χάσουν τη ζωή τους, προχώρησε η Τοπική Εκκλησία δια μέσου του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Γκούλου και Ανατολικής Ουγκάντας κ. Σίλβεστρου. “Με πολλή θλίψη μάθαμε για τις τρομοκρατικές δραστηριότητες που συνέβησαν σήμερα...
16 Νοεμβρίου, 2021 - 14:43

Καταδίκη της τρομοκρατικής επίθεσης στην Καμπάλα

Διαδώστε:
Καταδίκη της τρομοκρατικής επίθεσης στην Καμπάλα

Γραφείο ρεπορτάζ ope.gr

Στην καταδίκη της τρομοκρατικής επίθεσης που σημειώθηκε σήμερα το πρωί στην πρωτεύουσα της Ουγκάντας, Καμπάλα, που είχε ως αποτέλεσμα τρεις άνθρωποι να χάσουν τη ζωή τους, προχώρησε η Τοπική Εκκλησία δια μέσου του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Γκούλου και Ανατολικής Ουγκάντας κ. Σίλβεστρου.

“Με πολλή θλίψη μάθαμε για τις τρομοκρατικές δραστηριότητες που συνέβησαν σήμερα στην Καμπάλα Ουγκάντα. Ο Θεός να μας λυπηθεί. Καταδικάζουμε τέτοιες τρομοκρατικές δραστηριότητες”, αναφέρει ο Θεοφιλέστατος καλώντας τους πολίτες της χώρας να απέχουν από τέτοιου είδους ενέργειες καθώς και από όσους τα υποκινούν. Να γίνουμε άνθρωποι του Θεού που αγαπούν και εκτιμούν την Ειρήνη”, υπογραμμίζει.

“Προσευχόμαστε για τις ψυχές των νεκρών. Για ταχεία ανάρρωση όλων όσων τραυματίστηκαν, και θεία παρηγοριά στις οικογένειες των Θυμάτων. Προσευχόμαστε και εμείς ο Θεός να μας προστατεύει και να χαρίζει ειρήνη στην πατρίδα μας και στον κόσμο”, καταλήγει.

Σύμφωνα με το CCN από την παγιδευμένες εκρήξεις που σημειώθηκαν σε οχήματα σε διάστημα μισής ώρας, τη ζωή τους έχασαν τουλάχιστον 3 άνθρωποι, αστυνομικοί στο επάγγελμα, ενώ 12 τραυματίστηκαν. Στόχος της επίθεσης ήταν η Κεντρική Αστυνομική Διεύθυνση και το Ανώτατο Δικαστήριο της χώρας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων