26/06/2019 26/06/2019 Μετά το πέρασμά της από την πόλη της Δράμας και το Βατοπαιδινό μετόχι του Αγίου Νικολάου στο Πόρτο Λάγος η Αγία Ζώνη της Υπεραγίας Θεοτόκου έφτασε χθες το απόγευμα στην Κόρινθο στις 8 η ώρα το απόγευμα περίπου παρουσία του κλήρου της Ιεράς Μητροπόλεως και πλήθους πιστών. Το Θεομητορικό κειμήλιο κόμισε ο Καθηγούμενος της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου...
26 Ιουνίου, 2019 - 11:59

Η υποδοχή της Αγίας Ζώνης στην Κόρινθο (ΒΙΝΤΕΟ)

Διαδώστε:
Η υποδοχή της Αγίας Ζώνης στην Κόρινθο (ΒΙΝΤΕΟ)

Μετά το πέρασμά της από την πόλη της Δράμας και το Βατοπαιδινό μετόχι του Αγίου Νικολάου στο Πόρτο Λάγος η Αγία Ζώνη της Υπεραγίας Θεοτόκου έφτασε χθες το απόγευμα στην Κόρινθο στις 8 η ώρα το απόγευμα περίπου παρουσία του κλήρου της Ιεράς Μητροπόλεως και πλήθους πιστών.

Το Θεομητορικό κειμήλιο κόμισε ο Καθηγούμενος της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου Γέροντας Εφραίμ.

Η επίσημη υποδοχή πραγματοποιήθηκε στα  Προπύλαια του Ιερού Καθεδρικού Ναού του Αποστόλου Παύλου στην Κόρινθο, υπό του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Κορίνθου κ. Διονυσίου και του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Κεγχρεών κ. Αγαπίου, του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτου Χαλκίδος κ. Χρυσοστόμου, πλήθους πιστών, ένστολων, μαθητών εκπροσώπων φορέων και τοπικών αρχόντων.

Δημοσιογραφική κάλυψη: Δημήτρης Στρουμπάκος – Νίκος Οικονόμου

Κάμερα: Ανδρέας Χαλκιόπουλος

Επιμέλεια Βίντεο: Πέπη Οικονομάκη

Μοντάζ: Μαριάνθη Ματζίρη

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων