13/09/2021 13/09/2021 Στο πλαίσιο των πανηγυρικών εορτασμών, για την πανήγυρη της Τιμίας Ζώνης της Υπεραγίας Δεσποίνης ημών Θεοτόκου, μετά την Θ΄ ώρα, πραγματοποιήθηκε η υποδοχή του Καθηγουμένου της Ι.Μ. Σταυρονικήτα Αρχιμ. π. Τύχωνος, στην Ιερά Μεγίστη Μονή Βατοπαιδίου. Ο Γέροντας έγινε δεκτός στην είσοδο της Μονής από τον Καθηγούμενο της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου Γέροντα Εφραίμ και...
13 Σεπτεμβρίου, 2021 - 9:30
Τελευταία ενημέρωση: 13/09/2021 - 13:36

Η Υποδοχή του Γέροντα Τύχωνα στη Μονή Βατοπαιδίου (Βίντεο)

Διαδώστε:
Η Υποδοχή του Γέροντα Τύχωνα στη Μονή Βατοπαιδίου (Βίντεο)

Στο πλαίσιο των πανηγυρικών εορτασμών, για την πανήγυρη της Τιμίας Ζώνης της Υπεραγίας Δεσποίνης ημών Θεοτόκου, μετά την Θ΄ ώρα, πραγματοποιήθηκε η υποδοχή του Καθηγουμένου της Ι.Μ. Σταυρονικήτα Αρχιμ. π. Τύχωνος, στην Ιερά Μεγίστη Μονή Βατοπαιδίου. Ο Γέροντας έγινε δεκτός στην είσοδο της Μονής από τον Καθηγούμενο της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου Γέροντα Εφραίμ και την αδελφότητα. Ο Γέροντας Τύχων μετά από πρόσκληση του Καθηγουμένου της Μονής Βατοπαιδίου, προεξάρχει των πανηγυρικών Ιερών Ακολουθιών.

Μετά την υποδοχή, με πομπή μετέβησαν στο Καθολικό του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου, όπου τελέστηκε επίσημη Δοξολογία.

Παρακολουθήστε το βίντεο της υποδοχής:

Βίντεο – Μοντάζ: Κώστας Καλπατζίδης

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Η πανήγυρη της Τιμίας Ζώνης στο Περιβόλι της Παναγίας (ΒΙΝΤΕΟ+ΦΩΤΟ)

Πανηγυρικός Εσπερινός της Τιμίας Ζώνης στη Μονή Βατοπαιδίου (ΦΩΤΟ)

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων