03/03/2021 03/03/2021 «Ο χαρισματούχος υποτακτικός, Γέροντας Εφραίμ ο Κατουνακιώτης». Η έκδοση αυτή της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου για τον Άγιο Γέροντα Εφραίμ Κατουνακιώτη είναι μια μοναδική παρακαταθήκη του πνευματικού μεγέθους του Γέροντα. Γραμμένο από μια εξίσου αγία μορφή, τον Γέροντα Ιωσήφ τον Βατοπαιδινό, μόνο να προσφέρει έχει σε όσους προμηθευτούν το βιβλίο. Η πρώτη έκδοση έγινε το...
03 Μαρτίου, 2021 - 14:18
Τελευταία ενημέρωση: 03/03/2021 - 14:27

Βιβλίο-Εφραίμ Κατουνακιώτης: μαρτυρίες και θαυμαστές διηγήσεις

Διαδώστε:
Βιβλίο-Εφραίμ Κατουνακιώτης: μαρτυρίες και θαυμαστές διηγήσεις

«Ο χαρισματούχος υποτακτικός, Γέροντας Εφραίμ ο Κατουνακιώτης». Η έκδοση αυτή της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου για τον Άγιο Γέροντα Εφραίμ Κατουνακιώτη είναι μια μοναδική παρακαταθήκη του πνευματικού μεγέθους του Γέροντα. Γραμμένο από μια εξίσου αγία μορφή, τον Γέροντα Ιωσήφ τον Βατοπαιδινό, μόνο να προσφέρει έχει σε όσους προμηθευτούν το βιβλίο. Η πρώτη έκδοση έγινε το 2001.

Η παρούσα είναι η 10η έκδοση και χαρακτηρίζεται επαυξημένη και βελτιωμένη. Το βιβλίο περιέχει το βίο του Γέροντα Εφραίμ Κατουνακιώτη (ήδη καταταγέντος στις χορείες των Αγίων) μέσα από την γραφίδα του τώρα μακαριστού Γέροντα Ιωσήφ Βατοπαιδινού με τον οποίο ήταν παραδελφοί, δηλαδή υποτακτικοί στον ίδιο Γέροντα, τον επίσης καταταγέντος στις χορείες των Αγίων Όσιο Ιωσήφ τον Ησυχαστή.

Στο τέλος του βιβλίου παρατίθενται επιστολές του βιογραφουμένου καθώς και μαρτυρίες προσώπων με θαυμαστές εμπειρίες τους από αυτόν είτε όταν ζούσε είτε μετά τον θάνατό του.

Για πληροφορίες και παραγγελίες, μπορείτε να κάνετε κλικ ΕΔΩ

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων