06/04/2020 06/04/2020 Μετά την συμπλήρωση 6 μηνών δρομικής ζωής οι “Δρομείς Ελπίδας” αυξάνονται και πληθύνονται και κατακυριεύουν την δρομική ζωή της χώρας από άκρη εις άκρη. Ακόμη και στις εποχές των απαγορεύσεων λόγω της πανδημίας. O Σύλλογος, ο οποίος με ερασιτέχνες δρομείς, συμμετέχει σε αγώνες τρεξίματος, συνοδεύοντας παιδιά με ειδικές δεξιότητες δεν βλέπει την ώρα να επιστρέψουμε...
06 Απριλίου, 2020 - 21:47
Τελευταία ενημέρωση: 06/04/2020 - 21:30

Οι “Δρομείς Ελπίδας” στελεχώνουν τις ομάδες Θεσσαλονίκης & Πελοποννήσου

Διαδώστε:
Οι “Δρομείς Ελπίδας” στελεχώνουν τις ομάδες Θεσσαλονίκης & Πελοποννήσου

Μετά την συμπλήρωση 6 μηνών δρομικής ζωής οι “Δρομείς Ελπίδας” αυξάνονται και πληθύνονται και κατακυριεύουν την δρομική ζωή της χώρας από άκρη εις άκρη. Ακόμη και στις εποχές των απαγορεύσεων λόγω της πανδημίας.

O Σύλλογος, ο οποίος με ερασιτέχνες δρομείς, συμμετέχει σε αγώνες τρεξίματος, συνοδεύοντας παιδιά με ειδικές δεξιότητες δεν βλέπει την ώρα να επιστρέψουμε ως χώρα στην ομαλότητα κι εμείς οι δρομείς, υγιείς και ακμαίοι, να κάνουμε πράξη τα πολλαπλά σχέδια που έχουμε για το μέλλον.

Το πρωτοποριακό για την πατρίδα μας εγχείρημα απλώνει τα φτερά του και χτίζει “φωλιές” σε δύο ακόμη περιοχές. Η βάση μας μπορεί να είναι στην Αθήνα, αλλά οι διαδικασίες για την στελέχωση των ομάδων “Δρομέων Ελπίδας” στην Θεσσαλονίκη και στην Πελοπόννησο ξεκίνησαν!

Η ομάδα μας αυξάνεται διαρκώς με ενθουσιασμό. Και επειδή ο τρόχος της αλληλεγγύης δεν είναι σαν τον… ήλιο που θέλει δουλειά πολλή για να γυρίσει, ζητάμε και τη δική σας συνεισφορά προκειμένου να τρέξει καλύτερα και να έχει καλύτερο αποτέλεσμα.

Είσαι δρομέας μικρών ή μεγάλων αποστάσεων, λαγός ή χελώνα, νεαρός ή μεγαλύτερος, γυναίκα ή άνδρας; Όλοι χωρούν στην απόλυτη δρομική εμπειρία των “Δρομέων Ελπίδας”. Γίνε κι εσύ μέλος της μεγάλης οικογένειας.

Οι “Δρομείς Ελπίδας” “τρέχουμε” τα παιδιά συνοδεύοντάς τα με ασφάλεια και φροντίδα, διανύουμε αποστάσεις με το ειδικό αμαξίδιο, την joellete, και περνώντας την γραμμή τερματισμού, μοιραζόμαστε απλόχερα ασύγκριτα συναισθήματα χαράς, αντικρίζοντας τα μάτια των παιδιών- “πιλότων” μας να λάμπουν.

Δόγμα μας είναι η ευρύτερη αποδοχή των ΑΜΕΑ σε αθλητικές δράσεις και η ευαισθητοποίηση των συνανθρώπων μας σχετικά με αυτό, καθώς και η μεταλαμπάδευση των αρχών του εθελοντισμού και της προσφοράς!

Σας ζητάμε να πιάσετε κι εσείς το γαϊτανάκι της αλληλεγγύης.

Γνωρίστε τους “Δρομείς Ελπίδας” :

facebook :The Hope Runners – Δρομείς Ελπίδας – https://www.facebook.com/hoperunnersathens/instagram : thehoperunners- https://www.instagram.com/thehoperunners/Website : Hoperunners.gr-https://www.hoperunners.gr/

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων