08/08/2021 09/08/2021 του Νίκου Οικονόμου / ope.gr “Ο Θεός είναι αγάπη” ήταν το κεντρικό θέμα των πενθήμερων κατασκηνωτικών δραστηριοτήτων της Ιεράς Μητροπόλεως Ελμπασάν που ολοκληρώθηκαν με επιτυχία για τα παιδιά της πόλης του Γκραμς την Παρασκευή 6 Αυγούστου 2021. Το πρόγραμμα της κατασκήνωσης που διοργανώθηκε με την ευλογία του Σεβ. Μητροπολίτη Ελμπασάν κ. Αντωνίου, περιλάμβανε δραστηριότητες όπως προσευχές,...
08 Αυγούστου, 2021 - 10:36
Τελευταία ενημέρωση: 09/08/2021 - 5:02

Αλβανία: Εορτάζοντας την Μεταμόρφωση με τα παιδιά

Διαδώστε:
Αλβανία: Εορτάζοντας την Μεταμόρφωση με τα παιδιά
  • του Νίκου Οικονόμου / ope.gr

“Ο Θεός είναι αγάπη” ήταν το κεντρικό θέμα των πενθήμερων κατασκηνωτικών δραστηριοτήτων της Ιεράς Μητροπόλεως Ελμπασάν που ολοκληρώθηκαν με επιτυχία για τα παιδιά της πόλης του Γκραμς την Παρασκευή 6 Αυγούστου 2021.

Το πρόγραμμα της κατασκήνωσης που διοργανώθηκε με την ευλογία του Σεβ. Μητροπολίτη Ελμπασάν κ. Αντωνίου, περιλάμβανε δραστηριότητες όπως προσευχές, μαθήματα, χειροτεχνίες, τραγούδια και διάφορα παιχνίδια.

Την Παρασκευή 6 Αυγούστου 2021, το πρόγραμμα της τελευταίας ημέρας ξεκίνησε με την τέλεση της Θείας Λειτουργίας επί τη εορτή της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος προεξάρχοντος του Σεβ. Μητροπολίτη Ελμπασάν κ. Αντωνίου στον φερώνυμο πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό του Γκραμς. Στο κήρυγμα του ο Σεβασμιώτατος υπογράμμισε, μεταξύ άλλων, ότι η παρουσία του Θεού γίνεται πιο αισθητή με την συμμετοχή των πιστών στα Ιερά Μυστήρια της Εκκλησίας. Στην συνέχεια ακολούθησε λιτανεία της Ιεράς Εικόνας της Μεταμορφώσεως πέριξ του ναού.

Μετά το πέρας της λιτανείας, πραγματοποιήθηκε εορταστική εκδήλωση, στην οποία ήταν επίσης προσκεκλημένοι οι γονείς και κατά την διάρκεια της, παρουσιάστηκε ένα σύντομο καλλιτεχνικό πρόγραμμα από τα παιδιά.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων