14/03/2021 15/03/2021 Στο πλαίσιο της εφαρμογής των περιβαλλοντικών προγραμμάτων του Ιδρύματος “Πνοή Αγάπης” και με την ευλογία του Σεβ. Μητροπολίτου Ελμπασάν κ. Αντωνίου, κατηχητές, νέοι και παιδιά των κατηχητικών σχολείων της Ιεράς Μητροπόλεως, πραγματοποίησαν δενδροφύτευση σε περιβάλλοντες χώρους ιερών ναών κατά την πρώτη εβδομάδα του Μαρτίου. Συγκεκριμένα, φυτεύτηκαν 200 κυπαρίσσια σε περιβάλλοντες χώρους οκτώ ιερών ναών, όπως...
14 Μαρτίου, 2021 - 16:47
Τελευταία ενημέρωση: 15/03/2021 - 2:47

Δενδροφύτευση από τους νέους της Ι.Μ. Ελμπασάν

Διαδώστε:
Δενδροφύτευση από τους νέους της Ι.Μ. Ελμπασάν

Στο πλαίσιο της εφαρμογής των περιβαλλοντικών προγραμμάτων του Ιδρύματος “Πνοή Αγάπης” και με την ευλογία του Σεβ. Μητροπολίτου Ελμπασάν κ. Αντωνίου, κατηχητές, νέοι και παιδιά των κατηχητικών σχολείων της Ιεράς Μητροπόλεως, πραγματοποίησαν δενδροφύτευση σε περιβάλλοντες χώρους ιερών ναών κατά την πρώτη εβδομάδα του Μαρτίου.

Συγκεκριμένα, φυτεύτηκαν 200 κυπαρίσσια σε περιβάλλοντες χώρους οκτώ ιερών ναών, όπως ο Ι.Ν. Αγίου Δημητρίου στο Στέρμεν, ο Ι.Ν. Μεταμορφώσεως του Σωτήρος στο Γκραμς, ο Ι.Ν. Αγίου Αθανασίου στο Ελμπασάν, ο Ι.Ν. Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου στο Πεκίν κ.α.

Να σημειωθεί ότι το Ίδρυμα «Πνοή Αγάπης» ιδρύθηκε με πρωτοβουλία του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Τιράνων, Δυρραχίου και πάσης Αλβανίας κ.κ. Αναστασίου το 1998. Μεταξύ των δραστηριοτήτων του, συμπεριλαμβάνεται και η εφαρμογή διαφόρων προγραμμάτων σε συνεργασία και με άλλους διεθνείς οργανισμούς, τα οποία συμβάλλουν σημαντικά στη συνειδητοποίηση των περιβαλλοντικών προβλημάτων, ιδίως σε απομονωμένες κοινότητες, όπως είναι οι απομακρυσμένες πόλεις και τα δυσπρόσιτα χωριά της χώρας.

 

Επιμέλεια: Νίκος Οικονόμου – Πρακτορείο “ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ”

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων