18/08/2023 18/08/2023 Την έμπρακτη συμπαράστασή της σε ανθρώπους που αντιμετωπίζουν κινητικά προβλήματα δείχνει για ακόμη μία φορά η Ορθόδοξη Εκκλησία στην Αλβανία.  Το προσωπικό της Ορθόδοξης Νεολαίας Τιράνων σε συνεργασία με το Ορθόδοξο Γραφείο Γυναικών της Αρχιεπισκοπής δώρισε ένα ακόμη αναπηρικό αμαξίδιο για να βοηθήσει τον αδελφό Αριάν. Αυτό το αμαξίδιο θα τον εξυπηρετήσει να κυκλοφορεί ελεύθερα...
18 Αυγούστου, 2023 - 12:57
Τελευταία ενημέρωση: 18/08/2023 - 12:02

Η Αρχιεπισκοπή Τιράνων δίπλα στους ανθρώπους με κινητικά προβλήματα

Διαδώστε:
Η Αρχιεπισκοπή Τιράνων δίπλα στους ανθρώπους με κινητικά προβλήματα

Την έμπρακτη συμπαράστασή της σε ανθρώπους που αντιμετωπίζουν κινητικά προβλήματα δείχνει για ακόμη μία φορά η Ορθόδοξη Εκκλησία στην Αλβανία

Το προσωπικό της Ορθόδοξης Νεολαίας Τιράνων σε συνεργασία με το Ορθόδοξο Γραφείο Γυναικών της Αρχιεπισκοπής δώρισε ένα ακόμη αναπηρικό αμαξίδιο για να βοηθήσει τον αδελφό Αριάν.

Αυτό το αμαξίδιο θα τον εξυπηρετήσει να κυκλοφορεί ελεύθερα στο σπίτι, κάνοντας την καθημερινότητά του λίγο καλύτερη.

“Ευχαριστούμε τον Θεό και τους φίλους μας που έκαναν αυτό το δυνατό δώρο για τον αδερφό μας”, αναφέρει το Γραφείο Νεότητας της Αρχιεπισκοπής.

Καθημερινά η Ορθόδοξη Αυτοκέφαλη Εκκλησία της Αλβανίας αγωνίζεται με όλες τις δυνάμεις της για την αντιμετώπιση αναγκών εμπερίστατων αδελφών, ανεξάρτητα από τις θρησκευτικές καταβολές και τα πιστεύω των ανθρώπων, εφαρμόζοντας την βασική αρχή που έχει θέσει από την αρχή της παρουσία του στην Αλβανία ο Αρχιεπίσκοπος κ.κ. Αναστάσιος. Στήριξη και αγάπη σε όλους τους ανθρώπους, χωρίς διακρίσεις.

Δείτε επίσης: Προσφορές αγάπης από την Ορθόδοξη Εκκλησία της Αλβανίας

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων