28/05/2019 28/05/2019 Στην Ιερά Μονή του Αγίου Ιωάννου Βλαντιμίρ βρέθηκαν το Σάββατο 25 Μαΐου νέοι και νέες από την Ιερά Μητρόπολη Ελμπασάν. Τους επισκέπτες υποδέχτηκε ο Σεβ. Μητροπολίτης Ελμπασάν κ. Αντώνιος ο οποίος στο χαιρετισμό του ανέφερε μεταξύ άλλων: “οι Συνάξεις αυτές έχουν ως στόχο να ενισχύσουν όχι μόνο το θρησκευτικό πνεύμα των νέων, αλλά μέσα από...
28 Μαΐου, 2019 - 17:06

Κοντά στους νέους ο Μητρ. Ελμπασάν

Διαδώστε:
Κοντά στους νέους ο Μητρ. Ελμπασάν

Στην Ιερά Μονή του Αγίου Ιωάννου Βλαντιμίρ βρέθηκαν το Σάββατο 25 Μαΐου νέοι και νέες από την Ιερά Μητρόπολη Ελμπασάν. Τους επισκέπτες υποδέχτηκε ο Σεβ. Μητροπολίτης Ελμπασάν κ. Αντώνιος ο οποίος στο χαιρετισμό του ανέφερε μεταξύ άλλων: “οι Συνάξεις αυτές έχουν ως στόχο να ενισχύσουν όχι μόνο το θρησκευτικό πνεύμα των νέων, αλλά μέσα από αυτή την επικοινωνία μας θέτουμε και βασικούς προβληματισμούς που απασχολούν τις κοινωνίες σήμερα”. Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε ομιλία από τον από τον κ. Σπύρο Κοστόλι με θέμα: “Η Νεολαία ως δώρο Θεού”. Ακολούθησαν διάφορες δραστηριότητες όπου οι νέοι είχαν την ευκαιρία να γνωριστούν καλύτερα μεταξύ τους μέσα από την επικοινωνία και το παιχνίδι.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων