03/07/2020 03/07/2020 Επιβεβαιώνοντας τις αποκλειστικές πληροφορίες που μετέδωσε το Πρακτορείο Ορθοδοξία, η Αρχιεπισκοπή Αλβανίας εξέδωσε σήμερα επίσημη ανακοίνωση σύμφωνα με την οποία, “ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Τιράνων, Δυρραχίου και πάσης Αλβανίας κ. Αναστάσιος, μετά την επιτυχή αγγγειοπλαστική επέμβαση που πραγματοποιήθηκε στο Θεραπευτήριο ΥΓΕΙΑ των Τιράνων την Παρασκευή 26 Ιουνίου 2020 για τοποθέτηση δύο «στεντ»και την ομαλή εξέλιξη της...
03 Ιουλίου, 2020 - 10:21
Τελευταία ενημέρωση: 03/07/2020 - 18:40

Ο Αρχιεπ. Αναστάσιος επέστρεψε στα καθήκοντά του

Διαδώστε:
Ο Αρχιεπ. Αναστάσιος επέστρεψε στα καθήκοντά του

Επιβεβαιώνοντας τις αποκλειστικές πληροφορίες που μετέδωσε το Πρακτορείο Ορθοδοξία, η Αρχιεπισκοπή Αλβανίας εξέδωσε σήμερα επίσημη ανακοίνωση σύμφωνα με την οποία, “ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Τιράνων, Δυρραχίου και πάσης Αλβανίας κ. Αναστάσιος, μετά την επιτυχή αγγγειοπλαστική επέμβαση που πραγματοποιήθηκε στο Θεραπευτήριο ΥΓΕΙΑ των Τιράνων την Παρασκευή 26 Ιουνίου 2020 για τοποθέτηση δύο «στεντ»και την ομαλή εξέλιξη της υγείας του, επέστρεψε το μεσημέρι της Τετάρτης 1ης Ιουλίου 2020 στην Αρχιεπισκοπή”.

Δοξάζων εν ευγνωμοσύνη τον Θεόν, εκ βάθους καρδίας εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες του προς τους θεράποντες ιατρούς,Καρδιολόγο κ. MLlambrouM.D,για την άριστη επέμβαση, τον Αναισθησιολόγο κ. BArabiM.D, τον Καθηγ. Παθολογίας Α. PilacaMD., προς το εκλεκτό νοσηλευτικό προσωπικό και όλως ιδιαιτέρως προς τον Γ. Διευθυντή του ΥΓΕΙΑ κ. L. SolicM.D.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων