01/07/2020 02/07/2020 Στην Αρχιεπισκοπή Τιράνων, σύμφωνα με πληροφορίες του Πρακτορείου ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ (ope.gr), βρίσκεται ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Τιράνων, Δυρραχίου και πάσης Αλβανίας κ.κ. Αναστάσιος. Ο Μακαριώτατος εξήλθε από το νοσοκομείο ΥΓΕΙΑ στο οποίο νοσηλευόταν από την Παρασκευή 26 Ιουνίου ύστερα από την πρόσφατη περιπέτεια της υγείας του. Ο Μακαριώτατος από τη στιγμή που έλαβε το εξιτήριο από το...
01 Ιουλίου, 2020 - 21:28
Τελευταία ενημέρωση: 02/07/2020 - 8:05

Εξιτήριο από το νοσοκομείο πήρε ο Αρχιεπίσκοπος Αλβανίας – Ποιοι του ευχήθηκαν

Διαδώστε:
Εξιτήριο από το νοσοκομείο πήρε ο Αρχιεπίσκοπος Αλβανίας – Ποιοι του ευχήθηκαν

Στην Αρχιεπισκοπή Τιράνων, σύμφωνα με πληροφορίες του Πρακτορείου ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ (ope.gr), βρίσκεται ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Τιράνων, Δυρραχίου και πάσης Αλβανίας κ.κ. Αναστάσιος. Ο Μακαριώτατος εξήλθε από το νοσοκομείο ΥΓΕΙΑ στο οποίο νοσηλευόταν από την Παρασκευή 26 Ιουνίου ύστερα από την πρόσφατη περιπέτεια της υγείας του.

Ο Μακαριώτατος από τη στιγμή που έλαβε το εξιτήριο από το νοσοκομείο πήγε στο γραφείο του όπου ήδη άρχισε να ασχολείται με θέματα της Αρχιεπισκοπής.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ μας , ο Μακαριώτατος είναι καλά στην υγεία του ύστερα και από τη μικρή περιπέτεια που πέρασε τις προηγούμενες ημέρες.

Το Πρακτορείο ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ (ope.gr) επικοινώνησε με το περιβάλλον του Αρχιεπισκόπου από το οποίο έλαβε τις πληροφορίες για καλυτέρευση της υγείας του.

Άλλωστε, ο Αρχιεπίσκοπος Αλβανίας είναι μαθημένος να δίνει μάχες και να τις κερδίζει σε όλα τα  επίπεδα κάτι το οποίο γνωρίζουν καλά όσοι έχουν την ευλογία να βρίσκονται δίπλα του.

Να υπενθυμίσουμε ότι στον Αρχιεπίσκοπο Αλβανίας μέχρι και σήμερα το απόγευμα της Τετάρτης 1 Ιουλίου, ευχήθηκαν οι εξής:

Ο Πρόεδρος της Αλβανικής Δημοκρατίας Ιλίρ Μέτα

Η Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου

Οι επικεφαλής των θρησκευτικών κοινοτήτων: B. Spahiu Πρόεδρος της Μουσουλμανικής Κοινότητος, George Frendo Πρόεδρος της Ρωμαιοκαθολικής Επισκοπικής Συνελεύσεως, E. Brahimaj, Παγκόσμιος Ηγέτης των Βεκτασίδων, Y. Doçi, Πρόεδρος των Προτεσταντικών Κοινοτήτων της Αλβανίας.

Τα μέλη της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Αλβανίας και πλήθος κληρικών και λαϊκών.

Ο Πρόεδρος του Δημοκρατικού Κόμματος, κ. L. Basha,

ο Πρόεδρος του Κόμματος Ένωσης Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, κ. Ε. Ντούλες,

ο Υπουργός Επικρατείας για τη Διασπορά, κ. P. Majko, η Υπουργός Υγείας κ. O. Manastirlliu,

η Υπουργός Οικονομικών κ. A. Denaj,

ο Δήμαρχος των Τιράνων, κ. E. Veliaj,

ο Νομάρχης της Περιφέρειας Αυλώνας, κ. F. Mamaj

και η Πρόεδρος της Κρατικής Επιτροπής Θρησκευμάτων κ. L. Aliko.

Εκτός των αλβανικών αρχών και του κόσμου, ευχήθηκαν στον Μακαριώτατο η Πρέσβης της Ελληνικής Δημοκρατίας στα Τίρανα κ. Σ. Φιλιππίδου και η Πρόξενος, κ. Μ. Μεγαλοκονόμου, όπως επίσης και η πρέσβης παρά τω Πρωθυπουργώ της Ελλάδος κ. Ε. Σουρανή.

Εξάλλου ο Αρχιεπίσκοπος κ.κ. Αναστάσιος συνομίλησε στο τηλέφωνο με τον Μακαραριώτατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών κ.κ. Ιερώνυμο και τον Σεβ. Αρχιεπίσκοπο πρ. Αμερικής κ. Δημήτριο.

«Σε προηγούμενη δημοσίευσή μας, την οποία διαγράψαμε, αναφέραμε ότι ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Αλβανίας δέχτηκε ευχές και από τον Παναγιώτατο Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ.  Βαρθολομαίο, κάτι το οποίο σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Πρακτορείου ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ (ope.gr) δεν επιβεβαιώθηκε».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ομαλή η πορεία της υγείας του Αρχιεπισκόπου Αλβανίας

Εγκάρδιες ευχές για την υγεία του Αρχιεπισκόπου Αλβανίας 

Τηλεφωνική επικοινωνία της ΠτΔ με τον Αρχιεπ. Αλβανίας

Καλύτερα στην υγεία του ο Αρχιεπίσκοπος Αλβανίας. Τι λένε οι γιατροί στο ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ και το επίσημο ανακοινωθέν από την Αρχιεπισκοπή (ρεπορτάζ)

 

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων