29/11/2020 29/11/2020 Τον νεοδιορισθέντα Νομάρχη Ελμπασάν κ. Κλέβις Τζότζι υποδέχτηκε ο Σεβ. Μητροπολίτης Ελμπασάν κ. Αντώνιος της Εκκλησίας της Αλβανίας, το Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2020. Κατά την διάρκεια της συνάντησης, η οποία διεξήχθη σε φιλικό και εγκάρδιο κλίμα, συζητήθηκαν θέματα κοινού ενδιαφέροντος. Παράλληλα, στο επίκεντρο βρέθηκε η τρέχουσα κατάσταση που επικρατεί στο Νομό και στην χώρα εν...
29 Νοεμβρίου, 2020 - 15:00
Τελευταία ενημέρωση: 29/11/2020 - 15:16

Στον Μητροπολίτη Ελμπασάν ο νέος Νομάρχης

Διαδώστε:
Στον Μητροπολίτη Ελμπασάν ο νέος Νομάρχης

Τον νεοδιορισθέντα Νομάρχη Ελμπασάν κ. Κλέβις Τζότζι υποδέχτηκε ο Σεβ. Μητροπολίτης Ελμπασάν κ. Αντώνιος της Εκκλησίας της Αλβανίας, το Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2020.

Κατά την διάρκεια της συνάντησης, η οποία διεξήχθη σε φιλικό και εγκάρδιο κλίμα, συζητήθηκαν θέματα κοινού ενδιαφέροντος. Παράλληλα, στο επίκεντρο βρέθηκε η τρέχουσα κατάσταση που επικρατεί στο Νομό και στην χώρα εν γένει.

Επίσης, αξιοσημείωτη ήταν η αναφορά του κ. Τζότζι στον σημαντικό ρόλο που διαδραματίζει η Εκκλησία, ιδιαίτερα εν μέσω αυτών των δύσκολων ημερών, υπογραμμίζοντας ότι αποτελεί ιερό χώρο λατρείας όπου οι πιστοί μπορούν να καταφύγουν για να βρουν γαλήνη και ηρεμία.

 

 

 

 

 

 

Επιμέλεια: Νίκος Οικονόμου – Πρακτορείο “ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ”

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων